Sponsorkliks


Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Veenshuttle, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online via onze SponsorKlikspagina bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en Veenshuttle ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

 

Naast grote webwinkels doen ook winkels zoals Anwb, Blokker, Center Parcs, Greetz, Hema en Lidl mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Veenshuttle en het kost je niets extra!

 

Wil je Veenshuttle ook GRATIS sponsoren?

Doe dan voortaan jouw online aankopen via de SponsorKlikspagina van Veenshuttle. Voor jou een kleine moeite, voor Veenshuttle zijn het directe inkomsten! Klik op de poster op deze pagina of ga rechtstreeks naar sponsorkliks.com.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via sponsorkliks.com gedaan wordt. 75% van die commissie wordt uitgekeerd aan Veenshuttle. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld de website van bol.com gaat of dat je dat via de website van sponsorkliks.com doet, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert bol.com een commissie uit en profiteert Veenshuttle hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs en hierdoor mag er geen commissie op boeken worden gegeven.

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Veenshuttle weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel er is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Veenshuttle is bedoeld.

 

Dus ga voor al je aankopen eerst naar de SponsorKlikspagina van Veenshuttle!