Over ons


Badminton Vereniging Veenshuttle is de leukste, gezelligste en sportiefste badmintonclub van heel Mijdrecht!

 

Op 18 april 1978 is de vereniging opgericht als Badminton Vereniging Mijdrecht. Wij zijn aangesloten bij Badminton Nederland en onze club telt momenteel circa 100 actieve leden. Naast jeugdleden vormen onze senioren het grootste deel van onze vereniging. Of je nu jong of al wat ouder, recreant- of competitiespeler bent, iedereen kan bij ons komen badmintonnen!

 

Elke donderdagavond houden we een TOSS-avond waar iedereen graag aan meedoet. Hierdoor ontstaat er een mooie mengelmoes aan spelers, met vaak verrassende partijen tot gevolg. Een goede manier om in een ongedwongen sfeer elkaar wat beter te leren kennen!

 

Gedurende het seizoen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals het oliebollentoernooi en de clubkampioenschappen. Vele enthousiaste vrijwilligers hebben hart voor de club en zorgen ervoor dat er op verschillende niveaus met veel plezier kan worden gebadmintond.

Bestuur


Het bestuur komt meerdere malen per jaar bijeen om te vergaderen. In de Algemene Leden Vergadering legt zij verantwoording af aan de leden. Momenteel bestaat ons bestuur uit:

- Rob Blokhuis (voorzitter)

- Pieter Terpstra (secretaris)

- Cynthia Raadschelders (penningmeester)

- Oscar Grootegoed (ledenadministratie)

- Maaike de Vries (competitie)

- Rina Enderman (jeugd)

- Karin van der Helm (recreanten)

 

Vele handen maken licht werk! Wil je ook een steentje bijdragen en je inzetten voor onze club?

Laat het ons weten en mail naar info@veenshuttle.nl of spreek 1 van ons aan in de zaal. Ook voor andere vragen/opmerkingen staan we je graag te woord. We horen graag van je!

Agenda


Vrijwilligers


Onze vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij vervullen een bestuursfunctie, zijn commissielid, geven training, stellen het clubblad samen, gaan op zoek naar sponsors, houden onze website en social media pagina's bij of helpen anderszins bij hand- en spandiensten.

 

Net als elke club kan onze vereniging niet zonder de inzet van deze vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden en activiteiten te organiseren. Ondanks dat het werk met veel enthousiasme wordt gedaan, zijn we altijd blij met nieuwe of meer vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Het is leuk en dankbaar werk. Op de vrijwilligersavond worden ze elk jaar bedankt voor hun geweldige inzet.