Lidmaatschap


 Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en is tot wederopzegging. Indien je in de loop van het jaar lid wordt, berekenen we naast € 5,- inschrijfgeld een evenredig deel van de contributie. Tijdens de Algemene Leden Vergadering wordt de jaarlijkse contributie vastgesteld. In dit bedrag is ook de bondscontributie opgenomen.

 

Opzeggen kan uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar. Dit dient voor 30 november plaats te vinden via een mail aan onze ledenadministratie. Alleen na bevestiging is de opzegging rechtsgeldig. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en wordt de contributie voor het volgend kalenderjaar in rekening gebracht. Restitutie is niet mogelijk.

 

Bij een wijziging in je contactgegevens ontvangen wij ook graag een bericht. Stuur via onderstaande button een mail aan Oscar!

Contributie 2021

  • jeugd t/m 13 jaar € 142,50
  • jeugd 14 t/m 17 jaar € 167,50
  • senioren € 172,50
  • bijdrage competitie jeugd € 30,-
  • bijdrage competitie senioren € 75,-

Lid worden

 

Ben je net als wij enthousiast over badminton en wil je lid worden van onze vereniging? 


Proeflessen

 

Heb je zin om badminton te gaan spelen? Je bent van harte welkom! Kom gerust eens langs voor twee proeflessen en ervaar de ongedwongen sfeer. Vanaf basisschoolleeftijd groep 5 kan je bij ons badminton leren spelen. We staan klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen. Natuurlijk hebben we ook een racket en shuttles voor je klaarliggen.

 

Stichting Jongeren Actief

 

Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen in De Ronde Venen met kleine inkomens mogelijk om lid te worden van onze sportvereniging.

 

Via het logo hieronder ga je naar de website van Stichting Jongeren Actief voor meer informatie en het doen van een aanvraag.

 

Wanneer de aanvraag is goedgekeurd betaalt Stichting Jongeren Actief de contributie en kan het kind bij ons worden ingeschreven.