Contributie 2021


Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december (met een zomerstop in juli/augustus) en is tot wederopzegging. Wordt je in de loop van het jaar lid dan berekenen we een evenredig deel van de contributie. Tijdens de Algemene Leden Vergadering wordt de jaarlijkse contributie vastgesteld.

  • inschrijfgeld € 5,-
  • jeugd t/m 13 jaar € 142,50
  • jeugd 14 t/m 17 jaar € 167,50
  • senioren € 172,50
  • bijdrage competitie jeugd € 30,-
  • bijdrage competitie senioren € 75,-

Lid worden


Ben je net als wij enthousiast over badminton en wil je lid worden van onze vereniging? Vul dan ons online inschrijfformulier in!

Opzeggen


Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar en dient voor 30 november van het lopende kalenderjaar plaats te vinden via een mail aan onze ledenadministratie. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd en de contributie voor het volgend kalenderjaar in rekening gebracht.

Proeflessen


Heb je zin om badminton te gaan spelen? Je bent van harte welkom! Kom gerust eens langs voor twee proeflessen en ervaar de ongedwongen sfeer. We staan klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen. Neem sportkleding en zaalschoenen mee en wij zorgen voor een racket en shuttles.

 

Stichting Jongeren Actief


Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen in De Ronde Venen met kleine inkomens mogelijk om lid te worden van onze sportvereniging. Via het logo hieronder ga je naar de website van Stichting Jongeren Actief voor meer informatie en het doen van een aanvraagWanneer de aanvraag is goedgekeurd betaalt Stichting Jongeren Actief de contributie en kan het kind bij ons worden ingeschreven.