Contributietarieven


Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december (met een zomerstop in juli/augustus) en is tot wederopzegging. Wordt je in de loop van het jaar lid dan betaal je, naast € 5,- inschrijfgeld, een evenredig deel van de contributie. Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden de tarieven vastgesteld.

  • jeugd t/m 13 jaar € 142,50
  • oudere jeugd meespelend met de senioren € 167,50
  • senioren vanaf 18 jaar € 172,50
  • bijdrage competitie jeugd € 30,-
  • bijdrage competitie senioren € 75,-

Stichting Jongeren Actief


Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen in De Ronde Venen met kleine inkomens mogelijk om lid te worden van onze sportvereniging. Via het logo hieronder ga je naar de website van Stichting Jongeren Actief voor meer informatie en het doen van een aanvraagWanneer de aanvraag is goedgekeurd betaalt Stichting Jongeren Actief de contributie en kan het kind bij ons worden ingeschreven.

Proeflessen


Heb je zin om badminton te gaan spelen? Je bent bij ons van harte welkom! Kom gerust eens langs voor een aantal proeflessen en ervaar de ongedwongen sfeer. We staan klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen. Neem sportkleding en zaalschoenen mee en wij zorgen voor een racket en shuttles. Meld je wel even van tevoren aan via ons contactformulier.

Inschrijven


Ben je net als wij enthousiast over badminton en wil je lid worden van onze vereniging?

 

Vul dan je gegevens in op ons inschrijfformulier en meld je aan!

Opzeggen


Wil je je lidmaatschap opzeggen? Via ons opzegformulier regel je dit snel en gemakkelijk. Doe dit wel vóór 30 november anders wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd en wordt de contributie voor het volgend kalenderjaar in rekening gebracht.