Lidmaatschap


 Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en is tot wederopzegging. Indien je in de loop van het jaar lid wordt, berekenen we naast € 5,- inschrijfgeld een evenredig deel van de contributie. Tijdens de Algemene Leden Vergadering wordt de jaarlijkse contributie vastgesteld.

 

Contributie 2020:

 jeugd t/m 13 jaar € 135,-

jeugd 14 t/m 17 jaar € 160,-

senioren € 165,-

 

Competitiebijdrage 2020-2021:

jeugd € 30,-

senioren € 50,-


Opzeggen kan uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar. Dit dient voor 30 november plaats te vinden via een mail aan onze ledenadministratie. Alleen na bevestiging is de opzegging rechtsgeldig. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en wordt de contributie voor het volgende kalenderjaar in rekening gebracht. Restitutie is niet mogelijk.

Ben je net als wij enthousiast over badminton?

Schrijf je dan in om lid te worden van onze vereniging!

Zijn je gegevens gewijzigd of wil je het lidmaatschap opzeggen?

Stuur dan hieronder een mail naar Oscar!


Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten. Via Jongeren Actief kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar uit De Ronde Venen lid worden van een sportvereniging of deelnemen aan kunst- en cultuuractiviteiten.

Heb je zin om badminton te gaan spelen? Je bent van harte welkom! Kom gerust eens langs voor twee proeflessen en ervaar de ongedwongen sfeer. Vanaf basisschoolleeftijd groep 5 kan je bij ons badminton leren spelen. We staan klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen. Natuurlijk hebben we ook een racket en shuttles voor je klaarliggen.

Door corona is het programma van Oktober Actief in De Ronde Venen komen te vervallen. Om mensen toch gelegenheid te geven om actief te gaan bewegen, bieden wij Veenshuttle Actief!

 

Op donderdag 8 en 15 oktober is er voor iedereen die badminton als sport wil ervaren een badminton clinic. De eerste beginselen, zoals juiste grip, slag techniek en spelregels zullen aan bod komen.