Training recreanten


Rabo ClubSupport


Op maandag 5 september start de Rabobank weer met de Rabo ClubSupport actie om stichtingen en verenigingen financieel te helpen. Veenshuttle doet ook dit jaar weer mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging. Dit willen we graag gebruiken voor ons 45-jarig jubileum in april 2023. We hebben daar dus jullie hulp/stem bij nodig!

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank en daar een bankrekening hebben. Klik hierboven op de afbeelding om je stem uit te brengen en eventueel lid te worden. Het is een kleine moeite en het kan ons veel geld opleveren. Vraag ook je familie, vrienden en kennissen om op ons te stemmen. Hopelijk halen we dan een mooi bedrag op voor de clubkas!

Probeerbadminton.nu


Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou!

Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij onze vereniging! Klik op de afbeelding hierboven om je aan te melden voor 10 trainingslessen voor slechts 25 euro. Wees er snel bij, inschrijven kan nog tot 1 oktober!

2023 jubileumjaar


Volgend jaar bestaat onze vereniging alweer 45 jaar! Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om een succesvol feest te organiseren, zijn we op zoek naar vrijwilligers die plaats willen nemen in de jubileumcommissie. Vele handen maken immers licht werk! Dus stuur ons een berichtje of spreek één van de bestuursleden aan in de zaal als je mee kan helpen.

Sjors Sportief


Vanaf september gaat Sjors Sportief van start in De Ronde Venen! Voorheen heette dit kennismakingsprogramma Kies je sport. Duizenden basisschoolleerlingen in de regio krijgen hierdoor de kans om onze mooie sport gratis te ervaren! Klik op de afbeelding om je aan te melden.

Oktober Actief


Ook dit jaar doen we weer mee! Op donderdag 13, 20 en 27 oktober kunnen 50-plussers van 20:00 tot 21:00 vrijblijvend bij ons ervaren of badminton bij ze past. Beweeg je snel naar oktoberactief.nl

Save the date!


Het jaarlijkse oliebollentoernooi kan gelukkig weer plaatsvinden en wel op zaterdag 6 januari 2023. Uiteraard kan je ook dit jaar weer je partner, vader, moeder, broer, zus, opa of oma meenemen om gezellig mee te spelen en een team te vormen. Noteer deze datum alvast in jullie agenda, meer info volgt te zijner tijd!  

Aankondiging LRTT


Het Landelijk Recreanten Team Toernooi wordt gespeeld op zaterdag 11 maart 2023 in Arnhem. De inschrijving hiervoor zal begin oktober worden geopend op de website van Badminton Nederland.

Tossavond


Op elke 1e donderdag van de maand is er een tossavond. Van 20:15 tot 21:00 uur kunnen alle aanwezigen gezellig meedoen. Het clubgevoel staat hierin voorop. Een uitgelezen moment om eens een keer samen met iemand anders te spelen!

Vacatures


Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de nieuwsbrief en/of de PR voor hun rekening willen nemen. Ook als je andere aspiraties hebt, horen we graag van je. Alle hulp is welkom!

Nieuwe trainer gezocht


Elk jaar traint Ron met veel enthousiasme een grote groep recreanten. Keer op keer worden deze trainingen als erg leerzaam en plezierig ervaren. Echter heeft Ron aangegeven om vroeg of laat buiten de regio te gaan wonen. Dat zou betekenen dat wij vanaf die tijd geen gebruik meer kunnen maken van zijn diensten. Voordat Ron buiten beeld is, zijn we op zoek naar een trainer die met dezelfde bevlogenheid onze recreanten en nieuwe leden wil trainen.

 

Dus ben of ken jij iemand die dit op zich wil nemen? Via Badminton Nederland is er de mogelijkheid om hiervoor een opleiding te volgen. Wil je meer info? Laat het ons weten! Spreek een bestuurslid aan in de zaal of neem contact met ons op via ons contactformulier.