Save the date!


Dit jaar zullen de clubkampioenschappen Dubbel op donderdagavond 7 & 14 maart plaatsvinden en het Mix toernooi op donderdagavond 25 april. Zet deze data dus alvast in je agenda! Binnenkort komt de uitnodiging om je in te schrijven.

Oliebollentoernooi 6 januari 2024


Zaterdagochtend 6 januari was het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Veel spelers hadden één of meerdere introduce(é)s meegenomen, wat resulteerde in een grote opkomst. Na een welkomstwoordje van Rob en speluitleg van Rina gingen we van start. De eerste paar wedstrijden waren wat aftastende spelletjes, al snel werden de teams wat fanatieker. Tussendoor kon men in het sportcafé genieten van een drankje met uiteraard lekkere oliebollen. De finale ging tussen Pieter & Rosa tegen titelverdedigers Menno & Jasmijn. Hoewel het eerst gelijk opging, liepen Menno & Jasmijn halverwege de wedstrijd uit. Na een mooie strijd was de eindzege wederom voor hen. Welverdiend namen ze dan ook de oliebollencup in ontvangst.

Oktober Actief


Ook dit jaar doen we weer mee met Oktober Actief!

In oktober kunnen 55-plussers gratis en vrijblijvend bij ons ervaren of badminton bij ze past. Beweeg je snel naar oktoberactief.nl om je aan te melden!

Sjors Sportief


Vanaf september is Sjors Sportief weer van start gegaan in De Ronde Venen. Ook dit jaar doen wij weer mee! Alle basisschoolleerlingen in onze gemeente hebben het activiteitenboekje ontvangen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het gehele schooljaar gratis een aantal keer kennis komen maken met onze mooie badmintonsport!

Open dag 21 september 2023


Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Tijdens de nationale sportweek van 15 t/m 24 september 2023 organiseren wij op donderdag 21 september een open dag voor jong en oud om kennis te komen maken met de snelste zaalsport ter wereld!

- 9:30-12:00 uur (senioren)

- 19:00-20:00 uur (jeugd)

- 20:00-21:30 uur (senioren)

Wil je gelijk meespelen? Neem dan je sportoutfit mee, een racket hebben wij ter leen. We zien je graag in de sporthal!

Fietstocht start seizoen 2023-2024


Traditiegetrouw maakt onze donderdagochtendgroep, als start van het nieuwe seizoen, met elkaar altijd een gezellige fietstocht. Afgelopen donderdag 31 augustus was het zover. Een heerlijk rondje fietsen met wel 3 tussenstops, bakkie doen, broodje eten en nog een ijsje toe. De rit ging over de fietsbrug bij de Amstel, zodat we snel in Noorden aan de koffie met wat lekkers zaten. Na wat te hebben bijgepraat, gingen we weer op weg door het Hollandse landschap. Het ging lekker; windje in de rug en een heerlijk zonnetje, wat wil een mens nog meer!

 

Na een klein uurtje waren we bij ons lunchadres aangekomen in Kockengen. In de grandioze tuin konden we heerlijk buiten van drankjes met een broodje genieten. Een top plek! Voldaan stapten we weer op de fiets om tussen de weilanden en het vele groen door weer op weg te gaan richting Mijdrecht. Toch nog een onverwachte stop bij het Eiland van Hein voor een lekker ijsje, met dank aan de gulle gevers. Bij de Phoenix aangekomen nam iedereen met een goed gevoel van de dag afscheid. Het weer had ons aangenaam verrast en het groene hart had zich van zijn beste kant laten zien. We hebben er zeer van genoten!

Afsluiting seizoen jeugd


Als afsluiting van het seizoen mochten onze jeugdleden elk een introducé(e) meenemen. Papa's, mama's, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetje kwamen gezellig meespelen en ondanks de warmte was het een leuke en sportieve training.

Lustrumfeest 16 februari 2023


Donderdagavond 16 februari trapten onze jeugdleden het 45-jarig lustrumfeest af met een gezamenlijk 'diner' in café de Wave waarna we gezellig diverse badmintonspelletjes speelden. Als hoogtepunt natuurlijk het blacklight badminton!

 

Hierna waren onze seniorleden aan de beurt. Ook zij genoten van alle feestelijkheden en sloten de avond af met een hapje en een drankje. Elke deelnemer heeft als klap op de vuurpijl ook nog een mooi aandenken ontvangen. Al met al was het een daverend succes!