Corona maatregelen


Neem voordat je komt spelen ons protocol door voor de actuele COVID-19 maatregelen in de sporthal.

Nieuwe trainers gezocht


Elk jaar traint Ron met veel enthousiasme een grote groep recreanten. Keer op keer worden deze trainingen als erg leerzaam en plezierig ervaren. Echter heeft Ron aangegeven om vroeg of laat buiten de regio te gaan wonen. Dat zou betekenen dat wij vanaf die tijd geen gebruik meer kunnen maken van zijn diensten. Voordat Ron buiten beeld is, zijn we op zoek naar een trainer die met dezelfde bevlogenheid onze recreantenleden wil trainen.

 

Hierbij dan ook de oproep naar alle leden om uit te kijken naar een nieuwe trainer. Dit kan uiteraard ook jijzelf zijn. Als je hiervoor een opleiding zou willen volgen, worden deze door Badminton Nederland aangeboden.

 

Ook voor de jeugd zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer ter vervanging van trainer Bill. Dus ben of ken je iemand die dit op zich wil nemen? Of wil je meer info?

Neem contact op met Ron of met het bestuur en laat het ons weten. Alvast dank voor jullie medewerking in deze zoektocht!

Rabo ClubSupport


Net als vorig jaar doen we ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport.

Van 4 tot 24 oktober kun je jouw stem uitbrengen op onze mooie club. Klik op de foto om onze deelname te bekijken en vergeet niet massaal te stemmen in oktober.

Doen hoor!