2023 jubileumjaar


Volgend jaar bestaat onze vereniging alweer 45 jaar! Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om een succesvol feest te organiseren, zijn we op zoek naar vrijwilligers die plaats willen nemen in de jubileumcommissie. Vele handen maken immers licht werk! Dus stuur ons een berichtje of spreek één van de bestuursleden aan in de zaal als je mee kan helpen.

Tossavond


Op elke 1e donderdag van de maand is er een tossavond. Van 20:15 tot 21:00 uur kunnen alle aanwezigen gezellig meedoen. Het clubgevoel staat hierin voorop. Een uitgelezen moment om eens een keer samen met iemand anders te spelen!

Vacatures


Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de nieuwsbrief en/of de PR voor hun rekening willen nemen. Ook als je andere aspiraties hebt, horen we graag van je. Alle hulp is welkom!

Nieuwe trainer gezocht


Elk jaar traint Ron met veel enthousiasme een grote groep recreanten. Keer op keer worden deze trainingen als erg leerzaam en plezierig ervaren. Echter heeft Ron aangegeven om vroeg of laat buiten de regio te gaan wonen. Dat zou betekenen dat wij vanaf die tijd geen gebruik meer kunnen maken van zijn diensten. Voordat Ron buiten beeld is, zijn we op zoek naar een trainer die met dezelfde bevlogenheid onze recreanten en nieuwe leden wil trainen.

 

Dus ben of ken jij iemand die dit op zich wil nemen? Via Badminton Nederland is er de mogelijkheid om hiervoor een opleiding te volgen. Wil je meer info? Laat het ons weten! Spreek een bestuurslid aan in de zaal of neem contact met ons op via ons contactformulier.