Oliebollentoernooi


Zaterdag 7 januari werd het traditionele oliebollentoernooi weer gehouden. Meer dan 35 enthousiaste badmintonners hadden zich ingeschreven. Er werden gezellige wedstrijden gespeeld. Tussendoor werd café de Wave bezocht om van een drankje en de lekkere oliebollen te genieten. Uiteindelijk gingen Menno en Jasmijn er met de oliebollencup vandoor!

Rina bedankt weer voor de organisatie. Deze ochtend was een mooi begin van hopelijk een heel gezellig en sportief badmintonjaar.

Nieuwe recreantentrainer gezocht


Elk jaar heeft Ron met veel enthousiasme aan onze recreanten training gegeven. Keer op keer zijn deze trainingen als erg leerzaam en plezierig ervaren. Het punt is nu gekomen dat Ron is gestopt met het geven van deze trainingen. We zullen hem uiteraard op een gepast moment bedanken en in het zonnetje zetten. Echter heeft zich ondanks eerdere oproepen nog geen opvolger gemeld. We zijn dus nog steeds op zoek naar een trainer die met dezelfde bevlogenheid onze recreanten en nieuwe leden wil trainen. Ben of ken jij iemand die dit op zich wil nemen? Via Badminton Nederland is er de mogelijkheid om hiervoor een opleiding te volgen. Wil je meer info? Laat het ons weten! Spreek een bestuurslid aan in de zaal of neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe opzet donderdagavond


Om het clubgevoel verder te bevorderen gaan we tussen 20:15 en 21:30 uur verplicht om de 15 minuten rouleren. Niet alleen van baan maar ook minimaal 2 spelers wisselen. Je gebruikt je spelerspas en het afhangbord om een nieuwe partij te gaan spelen. De wekker kan door een ieder weer opnieuw op 15 minuten gezet worden. Na 21:30 uur is het gewoon vrij spelen.

 

De TOSS op de 1e donderdag van de maand blijft van 20:15 tot 21:00 uur. In januari 2023 zal er na de TOSS dus nog 2 rondes verplicht rouleren zijn, echter zonder inmenging van een indeler. Kortom een uitgelezen moment om met andere leden te spelen!

ALV 6 april 2023


Dit jaar zal onze ALV worden gehouden op donderdag 6 april. We hopen jullie allen daar weer te zien. Vanwege de formele 4-jaars bestuursperiode zijn Pieter en Maaike volgens rooster aftredend. Na 12 jaar als secretaris zijn functie met verve te hebben ingevuld, heeft Pieter aangegeven zich niet herkiesbaar te stellen. Ook Maaike draagt na 8 jaar het stokje graag over. We zoeken voor hen dus een opvolger. Denk daarbij dat zonder bestuursleden onze club niet kan voortbestaan! Kandidaten kunnen, voor nadere info of aanmelding, contact opnemen met een bestuurslid of vul het contactformulier in. 

Sjors Sportief


Vanaf september is Sjors Sportief van start gegaan in De Ronde Venen! Voorheen heette dit kennismakingsprogramma Kies je sport. Duizenden basisschoolleerlingen in de regio krijgen hierdoor de kans om onze mooie sport gratis te ervaren! Klik op de afbeelding om je aan te melden.