Jeugd


Elke donderdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) speelt de jeugd van 19:00 tot 20:00 uur onder begeleiding van seniorspelers Rina en Rob. Ouders zijn van harte welkom om tijdens de training op de tribune te komen kijken. Na een aantal jaar training is het mogelijk om met de competitie mee te doen. In het weekend speel je dan extra, zowel uit als thuis, tegen jeugdteams van andere badmintonclubs.

Sjors Sportief


Vanaf september gaat Sjors Sportief weer van start in De Ronde Venen. Ook dit jaar doen wij mee! Alle basisschoolleerlingen in onze gemeente ontvangen het activiteitenboekje. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dan gratis een aantal keer kennismaken met onze mooie sport!

Competitie


De competitie geeft een uitstekende gelegenheid om je te verbeteren in het spel. Door middel van het spelen van partijtjes met gelijkwaardige en sterke tegenstanders word je uitgedaagd om al je vaardigheden te gebruiken. Samen met je teamgenoten speel je dan tegen andere teams van andere clubs om te strijden voor de eerste plaats in je poule.

 

Het competitieseizoen start in september en loopt tot in maart. Gedurende deze periode worden er maximaal 16 wedstrijden gespeeld. Jeugdteams spelen altijd in het weekend. We spelen in de regio competitie Noord-Holland Centrum. In onze agenda kan je zien wanneer er een wedstrijd is.

Oliebollentoernooi 2024


Zaterdagochtend 6 januari was het weer tijd voor het jaarlijkse oliebollentoernooi. Veel spelers hadden één of meerdere introduce(é)s meegenomen, wat resulteerde in een grote opkomst. Na een welkomstwoordje van Rob en speluitleg van Rina gingen we van start. De eerste paar wedstrijden waren wat aftastende spelletjes, al snel werden de teams wat fanatieker. Tussendoor kon men in het sportcafé genieten van een drankje met uiteraard lekkere oliebollen. De finale ging tussen Pieter & Rosa tegen titelverdedigers Menno & Jasmijn. Hoewel het eerst gelijk opging, liepen Menno & Jasmijn halverwege de wedstrijd uit. Na een mooie strijd was de eindzege wederom voor hen. Welverdiend namen ze dan ook de oliebollencup in ontvangst.

Afsluiting seizoen 2022-2023


Als afsluiting van het seizoen mochten onze jeugdleden elk een introducé(e) meenemen. Papa's, mama's, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetje kwamen gezellig meespelen en ondanks de warmte was het een leuke en sportieve training.