Sponsors


De sponsorcommissie onderhoud de huidige contacten en trekt waar mogelijk nieuwe sponsors aan. Dit gebeurt op een actieve en ongedwongen manier. Meer weten over de mogelijkheden die wij sponsors bieden? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier!

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Nieuwe sponsor - Autobedrijf Bakker


Opnieuw een nieuwe sponsor erbij -> Auto en schadebedrijf Bakker te Mijdrecht.

 

Automobiel – en Schadebedrijf Bakker is een klein familiebedrijf waarbij goede service op 1 staat. Wij zijn een universeel garagebedrijf, dit betekent dat wij alle merken repareren zowel bij schade als voor onderhoud. Ook voor mooie en degelijke occasions bent u bij ons aan het goede adres.

Het leven is al duur genoeg, dus proberen wij de kosten voor u nog zo laag mogelijk te houden. Wij doen dit d.m.v. een relatief laag uurloon en hebben ook een beperkt aantal leenauto’s. Deze zijn gratis wanneer u de auto brengt voor onderhoud of schade. Indien u hiervan gebruik wilt maken vragen wij u dit wel tijdig aan te geven. Mochten er buiten een onderhoudsbeurt veel extra kosten bijkomen dan wordt u altijd van te voren even gebeld zodat u zelf kunt beslissen of u de werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben.

Dus twijfel niet en bel voor een afspraak - 0297 – 255838

Nieuwe Sponsor - Jettiez Brasserie


We hebben nog een nieuwe sponser erbij! -> Jettiez Brasserie

 

Welkom bij JettieZ - Wij, Henriet en Erik Dijkstra, hebben jaren ervaring in de hotellerie opgebouwd.

Vol enthousiasme en met veel plezier hebben wij dat altijd gedaan. Nu is de kans daar om onze passie voort te zetten naar JettieZ Brasserie. Eigen baas, gedreven door liefde voor lekker eten en drinken met verrassende, vernieuwende en vertrouwde en bovenal gastvrije service. Van koffie met gebak, een niet weg te denken borrel, van lunch tot een compleet verzorgd diner. We zijn van veel markten thuis.  Sfeervol genieten van een goed gevulde tafel met eerlijke producten. Dat is ons streven. Wij verwelkomen u graag!

Nieuwe Sponsor - Rijdes Bloemen


We hebben sinds dit badminton seizoen een nieuwe sponsor erbij! Tuincentrum Rijdes te Vinkeveen

 

Bij Tuincentrum Rijdes, gelegen op een mooie locatie aan de rand van Vinkeveen, kunt u in een gemoedelijke sfeer de mooiste bloemen en planten uitzoeken voor uw huis en tuin. Een goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en doordat er rechtstreeks via de veiling in Aalsmeer wordt ingekocht kunt u er altijd zeker van zijn dat we de meest verse bloemen en planten voor de juiste prijs aanbieden! In de gemeente De Ronde Venen heeft Tuincentrum-kwekerij Rijdes verreweg het grootste assortiment aan bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Bij Tuincentrum Rijdes zijn vakkundige bloemisten werkzaam die goed op de hoogte zijn van de allerlaatste trends op het gebied van bloemsierkunst. Kortom ook aan creativiteit en originaliteit geen gebrek.

 

We zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe sponsor.