ARTT EN LRTT


LRTT 2020


Op zaterdag 7 maart 2020 vindt het 28e Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland plaats in Arnhem. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Het is een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat.

Het zou leuk zijn als we weer met één of meerdere teams van de Veenshuttle naar dit toernooi kunnen gaan. Heb je zin om mee te gaan, laat het mij dan uiterlijk 30 januari weten. Ik hoor graag van jullie!


Anja de Kruijf

 Link naar website:  LRTT.nl


Alphens Recreanten Toernooi 2019


Donderdag is mijn favoriete dag, dan mogen we weer badmintonnen. En wat is er dan nog mooier als dat de hele dat kan.

Dat kan op een recreantentoernooi!

 

Zaterdag 14 december kon dit in de Limeshal in Alphen a/d Rijn. Je speelt op zo’n dag 10 tot 12 partijtjes van 12 minuten. Je tegenstanders komen uit het hele land. Er wordt gemixt, dames en heren gedubbeld. Iedere partij is een uitdaging, met soms lange rally’s voordat een punt gescoord wordt. Het zijn pittige tegenstanders want wij wisten slechts 2 potjes met winst af te sluiten. Dat geeft helemaal niks want we hebben heerlijk gespeeld en hadden het met elkaar reuze gezellig.

 

Krijg je nu ook zin om een dag eens lekker uit je dak te gaan met badmintonnen? Op 7 maart 2020 is het volgende recreantentoernooi, maar dan in Arnhem. Noteer deze dag alvast in je agenda. Ook de oudere jeugd kan zeker meedoen. Het niveau is pittig, dus je moet wel wat meer dan een beginner zijn. Het is bedoeld voor recreanten maar op het toernooi zijn ook veel ex-competitie spelers te vinden. Het zou leuk zijn als we met meerdere Veenshuttle teams hierbij aanwezig kunnen zijn.

 

Een sportieve groet van Roelien, Hendry, Hanno, Rob en Anja.

meer lezen

LRTT 10 maart 2018


Download
LRTT 2018 Informatie
LRTT 2018 Aankonding.docx
Microsoft Word document 46.6 KB

Op zaterdag 10 maart vindt het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) weer plaats in Arnhem. Net als voorgaande jaren zal ook Veenshuttle hier aan deelnemen met enkele teams. Wil jij meedoen? Geef je dan nu op!

 

 Link naar website:  LRTT.nl


meer lezen