Nieuws en activiteiten


Bij onze vereniging hebben we verschillende leuke activiteiten, zowel binnen onze eigen club als daar buiten.

Competitie stand - 29 september 2020


meer lezen

Veenshuttle Actief i.p.v. Oktober Actief


Helaas geen Oktober Actief dit jaar, maar wel Veenshuttle Actief!
Door corona is helaas het programma van Oktober Actief in De Ronde Venen vervallen. Om mensen toch gelegenheid te geven om het komende seizoen actief te gaan bewegen, geeft Badminton Vereniging Veenshuttle iedereen hier de mogelijkheid voor.

 

Op donderdag 8 oktober en donderdag 15 oktober is er een badminton clinic voor iedereen die badminton als sport wil ervaren. De eerste beginselen, zoals juiste grip, slag techniek en spelregels zullen aan bod komen. Dit zal plaats vinden in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. We beginnen om 20.00 uur. Sportkleding thuis aantrekken en zaalschoenen meenemen en wij zorgen voor racket en shuttles.

 

Let op!

Vanwege het corona protocol, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan door uw naam, telefoonnummer en emailadres op te geven via: recreanten@veenshuttle.nl. Mochten er te veel inschrijvingen binnen komen, dan zullen wij u verdelen in meerdere groepen en u hierover informeren. Mogelijk komen er dan andere datums bij.

 

Ook kunt u specifieke vragen stellen via eerder vermeld emailadres. Meld u aan en dan zien wij u in oktober in sporthal De Phoenix.

meer lezen

Nieuwe Sponsor - Jettiez Brasserie


We hebben nog een nieuwe sponser erbij! -> Jettiez Brasserie

 

Welkom bij JettieZ - Wij, Henriet en Erik Dijkstra, hebben jaren ervaring in de hotellerie opgebouwd.

Vol enthousiasme en met veel plezier hebben wij dat altijd gedaan. Nu is de kans daar om onze passie voort te zetten naar JettieZ Brasserie. Eigen baas, gedreven door liefde voor lekker eten en drinken met verrassende, vernieuwende en vertrouwde en bovenal gastvrije service. Van koffie met gebak, een niet weg te denken borrel, van lunch tot een compleet verzorgd diner. We zijn van veel markten thuis.  Sfeervol genieten van een goed gevulde tafel met eerlijke producten. Dat is ons streven. Wij verwelkomen u graag!

Nieuwe Sponsor - Rijdes Bloemen


We hebben sinds dit badminton seizoen een nieuwe sponsor erbij! Tuincentrum Rijdes te Vinkeveen

 

Bij Tuincentrum Rijdes, gelegen op een mooie locatie aan de rand van Vinkeveen, kunt u in een gemoedelijke sfeer de mooiste bloemen en planten uitzoeken voor uw huis en tuin. Een goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en doordat er rechtstreeks via de veiling in Aalsmeer wordt ingekocht kunt u er altijd zeker van zijn dat we de meest verse bloemen en planten voor de juiste prijs aanbieden! In de gemeente De Ronde Venen heeft Tuincentrum-kwekerij Rijdes verreweg het grootste assortiment aan bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Bij Tuincentrum Rijdes zijn vakkundige bloemisten werkzaam die goed op de hoogte zijn van de allerlaatste trends op het gebied van bloemsierkunst. Kortom ook aan creativiteit en originaliteit geen gebrek.

 

We zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe sponsor.

1e training sessie ’20-21’ voor recreanten


meer lezen

Digishuttle - augustus 2020


Digi Shuttle 7 - mei 2020
Digi Shuttle 7 - mei 2020
Download
Digi Shuttle - augustus 2020
- Toss Update
- Communicatie Update
- Air Badminton
- Puzzels
- Voorwoord voorzitter
- Vergaderen in Coronatijd
- Corona maatregelen
- SponsorKliks Update
- Sponsors
Digishuttle augustus 2020.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB

AirBadminton


Afgelopen donderdag avonden zijn bij badminton vereniging Veenshuttle de eerste AirBadminton trainingen gedaan. Dit vindt buiten plaats. Door medewerking van korfbalvereniging Atlantis, is er op de kunstgrasvelden van Atlantis voor het eerst het spel AirBadminton gespeeld.
De BWF (Badminton World Federation) heeft dit spel vorig jaar ontwikkeld en de Nederlandse badminton bond heeft dit voorjaar de eerste clinics en trainersopleidingen aangekondigd.
Zoals de naam al zegt wordt het spel buiten gespeeld op een veld met een net. De shuttle is speciaal ontwikkeld om buiten te kunnen gebruiken, en kan met het gewone badminton racket worden gespeeld. De dop is wat zwaarder en hij is vrij open, waardoor de wind er zo min mogelijk vat op heeft. Uiteraard is het spelen buiten met een ander type shuttle wel anders dan in de zaal met een nylon of veren shuttle.

meer lezen

Digishuttle - mei 2020


Digi Shuttle 7 - mei 2020
Digi Shuttle 7 - mei 2020
Download
Digi Shuttle 7 - mei 2020
- Quiz
- Social media
- Teamspirit
- Rob Blokhuis
- ALV
- Probeerbadminton.nu
Digishuttle 7 - mei - lente.pdf
Adobe Acrobat document 2.7 MB

Veenshuttlelaars


Clubkampioenschappen 2020


-- VANWEGE CORONA / COVID19 GAAN DE CK DIT JAAR HELAAS NIET DOOR --

Dit jaar gaan we opnieuw de Enkel & Dubbel Clubkampioenschappen (CK) organiseren. We nodigen iedereen uit om mee te doen. Je kan je opgeven voor beide of voor één van de twee CK. We spelen in verschillende poules op sterkte.

De CK Enkel en ook de CK Dubbel zullen dit keer over 3 donderdagavonden gespeeld worden. We hopen hiermee meer deelnemers te krijgen omdat niet iedereen elke donderdagavond kan. Je kan bij je aanmelding aangeven welke avond je kan en welke niet. We hopen dat je in ieder geval op twee van de drie avonden kan, zodat we je gemakkelijk kunnen indelen.

meer lezen

LRTT 2020


Op zaterdag 7 maart 2020 vindt het 28e Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland plaats in Arnhem. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Het is een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat.

Het zou leuk zijn als we weer met één of meerdere teams van de Veenshuttle naar dit toernooi kunnen gaan. Heb je zin om mee te gaan, laat het mij dan uiterlijk 30 januari weten. Ik hoor graag van jullie!


Anja de Kruijf

 Link naar website:  LRTT.nl


Oliebollentoernooi 2 foto's - 4 januari 2020


Digishuttle - november 2019


Digi Shuttle 6 - november 2019
Digi Shuttle 6 - november 2019
Download
Digi Shuttle 6 - november 2019
- Korte mededelingen
- Oktober Aktief
- Beursvloer
- Donderdagochtend!
- Regio wedstrijden
- Competitie teams
- En nog meer ........
Digi Shuttle 6 - november 2019.pdf
Adobe Acrobat document 2.7 MB

Kerst bij Veenshuttle

De donderdagochtendspelers werden bij de koffie verrast met iets voor in de kerstboom.


Alphens Recreanten Toernooi 2019


Donderdag is mijn favoriete dag, dan mogen we weer badmintonnen. En wat is er dan nog mooier als dat de hele dat kan.

Dat kan op een recreantentoernooi!

 

Zaterdag 14 december kon dit in de Limeshal in Alphen a/d Rijn. Je speelt op zo’n dag 10 tot 12 partijtjes van 12 minuten. Je tegenstanders komen uit het hele land. Er wordt gemixt, dames en heren gedubbeld. Iedere partij is een uitdaging, met soms lange rally’s voordat een punt gescoord wordt. Het zijn pittige tegenstanders want wij wisten slechts 2 potjes met winst af te sluiten. Dat geeft helemaal niks want we hebben heerlijk gespeeld en hadden het met elkaar reuze gezellig.

 

Krijg je nu ook zin om een dag eens lekker uit je dak te gaan met badmintonnen? Op 7 maart 2020 is het volgende recreantentoernooi, maar dan in Arnhem. Noteer deze dag alvast in je agenda. Ook de oudere jeugd kan zeker meedoen. Het niveau is pittig, dus je moet wel wat meer dan een beginner zijn. Het is bedoeld voor recreanten maar op het toernooi zijn ook veel ex-competitie spelers te vinden. Het zou leuk zijn als we met meerdere Veenshuttle teams hierbij aanwezig kunnen zijn.

 

Een sportieve groet van Roelien, Hendry, Hanno, Rob en Anja.

meer lezen

Oliebollentoernooi 2020


Op 4 januari 2020 tussen 09.30 en 12.30 uur vindt het Oliebollentoernooi plaats. Inschrijven kan tot 29 december !

 

Download
uitnodiging oliebollen toernooi 2019.do
Microsoft Word document 3.3 MB

Sinterklaas bij Veenshuttle


Donderdag 5 december was een moeilijke dag voor ons badmintonners. Waar wil je nu zijn, lekker een avondje badmintonnen of toch maar thuis, want je weet nooit of Sint nog iets voor in jouw schoen heeft. Maar er was een uitwijkmogelijkheid en dat was donderdagochtend badmintonnen. Niet voor iedere hardwerkende mogelijk natuurlijk, maar het kon.

 

En wat gebeurde er, een grote verrassing! Sinterklaas had het natuurlijk veel te druk deze ochtend, dus stuurde hij de Kerstman, in hoogst eigen persoon! Dat was feest natuurlijk. En hij had ook nog wat lekkers voor iedereen meegenomen. Het koffie halfuurtje werd dus een gezellige traktatie waar iedereen van genoot. Uiteraard werd na de koffie weer extra gespeeld om de vele lekkernijen van deze week er af te spelen. Een fantastische verrassing voor de trouwe badmintonners op de donderdagochtend.

 

Joop Reurings 

meer lezen

1e deel trainingen zit er op!

Oktober Actief 2019

Gemeente de Ronde Venen organiseert de Oktober Actief actie. Alle Ronde Veners kunnen voor 10 euro een Pas Partout aanvragen en dan de hele maand oktober bij tientallen verenigingen een training, clinic of sport cursus volgen. 3 oktober waren er 7 deelnemers bij de badminton vereniging Veenshuttle voor een badminton clinic aanwezig. In sporthal De Phoenix werden ze ontvangen en welkom geheten.

 

Na enige uitleg en tips hoe deze eerste avond mee te doen kreeg men een racket van de vereniging en werden de eerste slagen uitgevoerd. Al snel werd duidelijk dat badminton een intensief en inspannende sport is. De eerste training jacks gingen al vlot uit. Trainer Ron gaf regelmatig uitleg over hoe men het beste kan slaan. Ook Melanie en Joop hielpen de mensen om het slaan goed onder de knie te krijgen. Na een aantal oefeningen werd er natuurlijk ook een echte wedstrijd gespeeld. Het uur was veel te snel om. Maar 10 en 17 oktober zijn er wederom badminton clinics bij Veenshuttle voor de Oktober Actief deelnemers.

 

Men kan alle datums meedoen en ook van een mooie aanbieding van Veenshuttle gebruik maken om tot 31 december lid te worden.

 Een uitgelezen mogelijkheid om in 3 maanden te kijken of men badminton een leuke sport vindt!

 

meer lezen

Hoge pieken en dalen bij Heren 1


meer lezen

Veenshuttle start seizoen met fietstocht


meer lezen

Digishuttle - zomer 2019


Digi Shuttle 2  2019
Digi Shuttle 2 2019
Download
Digishuttle 2 2019
- Voorwoord voorzitter
- Afsluiting Recreanten training
- Sponsorkliks
- Mededeling van de voorzitter
- Badminton Festival
- En nog meer ........
Digishuttle 2 2019.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB

Clubkampioenschappen 2019 - Eindstand

In april en mei is er weer in 2 poules hard gestreden om de felbegeerde titel ‘Clubkampioen Heren Dubbel’ en ‘Clubkampioen Mix Dubbel’. Doordat de dames het dit jaar flink lieten afweten, was er niet heel veel verschil tussen de eerste en de tweede serie kampioenschappen, daarom des te meer hulde aan die dames die zich wel in de strijd hebben geworpen!

De temperatuur in de hal was dit jaar aanzienlijk prettiger dan vorig jaar, dus het hele speelschema kon volgens planning worden afgewerkt. Grote dank aan de invallers, die onverwachts maar op het juiste moment acte de présence gaven en een grote bijdrage leverden aan het eindresultaat.

De einduitslag was als volgt:

 

Heren Dubbel

Poule A

Poule B

1e plaats

Rob B & Jan

Tristan & Ruud D

2e plaats

Eric dG & Ron

Pieter & Hans

3e plaats

Nico & Gerard

Michel & Oscar

 

Mix Dubbel

Poule A

Poule B

1e plaats

Hendry & Peter / Ruud W.

Hans & Ruud D.

2e plaats

Hanno & Rob vdV

Pieter & Nouval / Oscar

3e plaats

Roel & Erik P.

Rob B & Maaike

 

De beloning in de vorm van flessen wijn en bier, doucheschuim, snoep, cadeaubonnen en boeken werd gretig ontvangen. Na de zomervakantie wordt de Heren Enkel nog gespeeld en daarmee worden de clubkampioenschappen van 2019 afgerond.

 

Volgend jaar hopen we op meer aanmeldingen, zodat we teams kunnen (blijven) samenstellen die aan elkaar gewaagd zijn om de spanning hoog te houden.

 

 Karin van der Helm

De recreantencommissie

 

meer lezen

Jeugdcompetitie - Prijsuitreiking


Het badmintonseizoen is bijna voorbij. Velen van jullie hebben met de competitie meegedaan. Het 2e team greep net naast de eerste plek in hun poule en in de voorjaarscompetitie speelde een nieuw samengesteld team leuke partijtjes in Sporthal De Eendracht.

Soms vielen de wedstrijden tegen maar soms viel het ook wel eens mee. Maar al met al een leuk seizoen met goede perspectieven voor het nieuwe seizoen.

 

Wij waarderen jullie inzet, voor jezelf en voor Veenshuttle, en willen dit waarderen met een kleine prijs.

We hebben een prijsuitreiking gepland op donderdag 13 juni a.s. om 19.30 uur.

Jullie ouders zijn daarbij natuurlijk van harte welkom en misschien willen ze zelfs een partijtje mee spelen !

 

Voor het nieuwe competitieseizoen 2019-2020 hebben we aan de

badmintonbond onze teams al moeten doorgeven en de jeugdcommissie heeft de

volgende indeling gemaakt:

meer lezen

Kies je sport voor schoolkinderen weer groot succes!


Gemeente de Ronde Venen organiseert ieder jaar via Sportservice Midden Nederland de Kies je Sport actie.

 

Alle kinderen van de lagere scholen krijgen een boekje waar ze een of meerdere sporten of activiteiten kunnen kiezen om kennis mee te maken. Sport verenigingen en andere organisaties bieden deze activiteiten aan.

 

In drie tot vijf lessen worden dan de eerste beginselen van de betreffende activiteit geleerd. Aan het eind krijgt men dan meestal een voorstel van de betreffende vereniging om lid te worden. Zo wordt de jeugd aangespoord om in beweging te komen.

 

Bij badminton vereniging Veenshuttle kwamen 7 kinderen om te oefenen met het badminton spel.

 

Twee trainers gaven instructie hoe het racket vast gehouden moest worden, hoe je een goede service kunt slaan en nog een aantal andere slagen. Het bleek niet voor iedereen even gemakkelijk. De hand oog coördinatie is toch erg belangrijk. Maar na de drie lessen konden kinderen al lekker naar elkaar over slaan. Ook werden er nog leuke spelletjes gedaan, zoals zoveel mogelijk shuttles in de hoepel slaan en wie de shuttle het meest naar elkaar over kon slaan.

 

Na de derde les werden alle kinderen bij elkaar geroepen door Rina, van de jeugdcommissie. De kinderen werden bedankt voor hun enthousiaste deelname en als aandenken kregen ze een sleutelhangertje met een shuttle er aan.

 

De eerste kinderen hebben zich al opgegeven om voor een gereduceerd bedrag dit jaar lid te zijn. Zijn er nog kinderen die ook willen proberen of ze badminton leuk vinden, kijk dan op www.veenshuttle.nl en kom op een donderdagavond om 18.30uur naar sporthal

De Phoenix om vrijblijvend 2 keer mee te trainen.

meer lezen

Aangepaste sportdag voor mensen met een beperking succesvol.


Langzaam druppelen de mensen binnen. Men kijkt een beetje om zich heen , want het is allemaal wat onwennig. De meeste mensen met een beperking komen niet zo vaak in aanraking met sport of bewegen.

 

Gelukkig heeft Team sportservice provincie Utrecht, in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen, met Elzemieke als enthousiaste promotor, het mogelijk gemaakt dat deze mensen toch van sport en beweging kunnen proeven. En wat belangrijk is, ook indien gewenst een vervolg daar aan kunnen geven.

 

Wethouder Rein Kroon was ook aanwezig om nog maar eens het belang van bewegen voor alle mensen te onderstrepen.

 

Elzemieke, haar team en een aantal enthousiaste sporters hadden zaterdag 13 april voor 10.00uur sporthal De Phoenix al gereed gemaakt voor badminton, tennis, volleybal en zit gymnastiek.

 

Bij alle sporten kon er aanpast meegedaan worden, ook met een sport rolstoel.

 

Wethouder Kroon stond al snel op het badminton veld en liet zien dat hij meer dan alleen maar op de camping gespeeld had. De deelnemers werden individueel geholpen door leden van badminton vereniging Veenshuttle om de eerste techniek van het badminton onder de knie te krijgen. Dat viel niet altijd mee, maar het plezier was groot en daar gaat het natuurlijk bij sporten om. Ondertussen werd er voor de oudere deelnemers onder begeleiding zit gymnastiek gedaan.

 

Daarna kon iedereen mee doen aan volleybal onder leiding van het Centrum voor Beter Bewegen. De bal mocht driemaal via de grond naar een medespeler gespeeld worden en moest dan over het net gegooid worden. Een prima manier om samen actief te zijn zonder de enorme inspanning van het echte volleybal te moeten doen.

 

Tenslotte werd de mogelijkheid geboden om te tennissen. Ook in de sport rolstoel. Ook hier werd weer instructie gegeven door ervaren tennissers van Tennis vereniging De Ronde Vener. Alles te samen een heerlijke actieve ochtend die mensen met een beperking heeft laten zien dat er toch op vele manieren aan beweging gedaan kan worden.

 

Wil je meer weten kijk dan op de website van www.teamsportservice.nl/derondevenen voor meer informatie.

 

Heb je vragen, stel die dan aan EvanEmpel@teamsportserviece.nl

 

meer lezen

Afsluiting Recreanten training 2018 - 2019


Download
Afsluiting Recreanten training 2018 - 2019
Afsluiting Recreanten training 21-03-201
Adobe Acrobat document 813.4 KB

meer lezen

Zondag 17 maart BV Gaasperdam MDB Toernooi


Wedstrijdsysteem

 

Het toernooi wordt gespeeld in groepen van verschillende sterkte. Elke groep bestaat uit maximaal zeven dubbels. De wedstrijdleiders delen de groepen naar sterkte in.

 

U kunt spelen in de 4e divisie, 5e divisie en 6e divisie (veren competitie)

 

Vervolgens ook in de 7e divisie, 8e divisie en 9e divisie (recreanten nylon)

 

Zie uitnodiging voor alle details.

meer lezen 0 Berichten

Digi Shuttle 1 2019


Digi Shuttle 1  2019
Digi Shuttle 1 2019
Download
Digi Shuttle 1 2019
- Voorwoord voorzitter
- Impressie Mini Recreanten Toernooi
- Impressie Oliebollen Toernooi
- Kennismaking redactrice Rosa Terpstra
- Overzicht zaalwacht
- En nog meer .........
Digi Shuttle 1 2019 jaargang 41.pdf
Adobe Acrobat document 6.1 MB

meer lezen

Uitnodiging badmintontoernooi “18e DOUBLE TOUCH” Zeeburg Open 2019 op zondag 10 februari


Uitnodiging tot inschrijving voor het Amsterdams Recreantentoernooi

 

Het Amsterdamse Recreantentoernooi "18e DOUBLE TOUCH"

Zeeburg Open 2019

 

meer lezen 0 Berichten

Recreanten Mini Toernooi 2018


20 december 2018 was er weer een recreanten mini toernooi van de (1e) trainingsessies van Ron.
Tijdens 7 wedstrijden, waar men steeds met iemand anders speelde, kon iedereen punten bij elkaar slaan.
Er werd weer volop gestreden voor de punten. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk hebbenJoyce en Cynthia
bij de vrouwen gewonnen met ieder 107 punten. Wel op de voet gevolgd door Adelheid met 106 punten.
Bij de mannen was het ook erg spannend. Rob ging er met de eerste prijs vandoor met 123 punten.
Hanno werd tweede met een puntje minder, 122 punten      - G E F E L I C I T E E R D -
Het toernooi werd weer gezellig afgesloten met een hapje en een drankje in Café de WaVe.
Melanie
meer lezen

Foto's Oliebollentoernooi 2019


meer lezen

Jeugd Competitie stand begin 2019


Jeugd 1 & 2
Jeugd 1 & 2
meer lezen

Stand Competite begin 2019

Heren 1 & 2
Heren 1 & 2
Mix
Mix

Aftrap Oktober Actief 2018


Aftrap Oktober Actief 2018

 

Maandag 24 september is in de passage bij de Albert Heijn de start van de actie Oktober Actief gedaan. Wethoudster Becker werd aangekondigd door de organisator Jos Kooyman van Spel en Sport. De wethouder gaf aan hoe belangrijk sport, dus bewegen voor iedereen is. Ook het sociale aspect van sport, waardoor met contacten legt met andere mensen is belangrijk.

 

Maar liefst meer dan 30 mogelijkheden zijn er om aan del te nemen door een voucher van 10 euro aan te schaffen. Ook door bij AH boodschappen te doen kan men zegels plakken, waardoor men gratis 3 keer van een sport kan proeven.

 

Veenshuttle is duidelijk aanwezig in de etalage van AH met de rolbanner, een shirt, racket en shuttle. Hopelijk komen veel mensen badminton bij ons uit proberen.

 

Ziet u dus nieuwe mensen in de zaal, let dan op of u een handje kunt helpen om ze het badminton aan te leren en ze het naar de zin te maken. Een aantal nieuwe leden kunnen we prima gebruiken.

 

De start werd gevierd met een gezond drankje en gezonde hapjes aangeboden door AH.

meer lezen

'Glow in the dark' tijdens feest 40-jarig Veenshuttle


Van ons 40-jarig feest is een filmpje gemaakt - klik hier

meer lezen

LRTT 10 maart 2018


Download
LRTT 2018 Informatie
LRTT 2018 Aankonding.docx
Microsoft Word document 46.6 KB

Op zaterdag 10 maart vindt het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) weer plaats in Arnhem. Net als voorgaande jaren zal ook Veenshuttle hier aan deelnemen met enkele teams. Wil jij meedoen? Geef je dan nu op!

 

 Link naar website:  LRTT.nl


meer lezen

Verslag Oliebollentoernooi 2018


Maar liefst 67 mensen hadden zich ingeschreven voor het jaarlijkse oliebollen toernooi.

Vanaf kwart voor negen liep de zaal vol met kinderen en ouders maar ook senioren die hun kinderen of kleinkinderen meegenomen hadden.

 

Rina had met assistentie weer een manier gevonden om iedereen een gezellige en sportieve ochtend te bezorgen. Er werd steeds op alle negen velden een partijtje van 10 minuten gespeeld. Degenen die wonnen mochten een kruisje in de kolom met hun naam zetten. Wie de  meeste kruisjes had aan het eind van de ochtend had een mooie beker gewonnen. Uiteraard had Rina ook nog voor wat lekkers voor alle kinderen gezorgd.

 

Maar voor die tijd werden er dus vele wedstrijden gespeeld en de meesten waren bedoeld om gezellig te badmintonnen en niet om de punten. Tussendoor was er gelegenheid on in Café de WaVe wat te drinken en stonden er oliebollen klaar.

 

Uiteindelijk moest trainer Roy met zijn dochter in een finale afrekenen met Menno en zijn dochter. En hierin bleek de extra klasse van Roy en zijn dochter. Gefeliciteerd!

 

Weer een zeer geslaagde ochtend als aftrap voor het jaar 2018.

 

Klik op onderstaande link om de ochtend nog eens her te beleven:   https://youtu.be/kml45GFhb8U 

 

Joop

 

meer lezen

Eerste TOSS avond - 4 januari 2018


meer lezen