Gastenboek

Commentaren: 5
 • #5

  joop reurings (dinsdag, 10 maart 2015 16:05)

  Wat een leuke vereniging hebben we toch. Er gebeurt van alles. De jeugd groeit. Facebook staat regelmatig vol met nieuws. Een goed teken van alle activiteiten

 • #4

  Cor Boer (donderdag, 14 augustus 2014 22:18)

  Afgelopen dinsdag waren een aantal badmintonners samen bij het afscheid van Tobias Wijland; ik kende hem pas een paar jaar maar toch had ik het gevoel dat het al veel langer was, eerst speelde hij nog gewoon zijn partijtjes mee en dat ondanks zijn hoge leeftijd, echt respect!
  Als hij af en toe de shuttle niet had werd hij nooit narrig maar bleef hij altijd vrolijk en wist met een kwinkslag "Dat vind ik nou zo jammer, je ziet toch dat ik daar niet sta...." een lach op ieders gezicht te krijgen.
  Toen het door zijn ziekte allemaal niet meer ging verstopte hij zich niet maar kwam heel regelmatig op de donderdag ochtend kijken en steeds hoorde je dan zijn vraag "Nog iets leuks meegemaakt van de week?" (Leuk dat dat ook bij het afscheid genoemd werd...).
  Zo was hij volgens mij ook: steeds aandacht en interesse in anderen en altijd (als wij hem zagen) vrolijk en zéér positief!!
  En nu is hij dan overleden en zullen velen hem missen, hij was een aardige man met een gulle lach, zo zal/wil ik me hem herinneren.
  Zijn vrouw Loes ken ik niet persoonlijk maar ik wens haar, hun zoon en zijn gezin en ieder die Tobias mist heel veel sterkte toe!

 • #3

  Joop Reurings (maandag, 27 januari 2014 17:30)

  Hier wil ik toch wel even kwijt dat onze website en ook de facebook pagina zeer frequent van nieuws wordt voorzien. Dank aan alle mensen die hier aan bijdragen.

 • #2

  Ron Sabbé (vrijdag, 27 september 2013 09:24)

  Hallo Webmaster en PR commissie...Dank voor de grondige aanpak zoals de nieuwe website, om onze badminton vereniging een fantastische doorstart te kunnen laten maken.

  Tot in de zaal...Ron Sabbé

 • #1

  veenshuttle (zondag, 22 september 2013 15:00)

  Laat een berichtje voor ons achter!

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle