Speeltijden


Recreatieve spelers kunnen bij ons spelen op:

  • donderdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur
  • donderdagavond van 20:00 tot 23:00 uur

Rollers


Bij onze vereniging kan je ook badminton spelen als je een lichamelijke beperking hebt. De banen zijn toegankelijk voor rolstoelers en we hebben dan ook twee actieve en enthousiaste 'rollers'. Zo worden onze leden genoemd die voor het beoefenen van sport afhankelijk zijn van een rolstoel. Uiteraard doen zij ook mee met de training en onze activiteiten.

 

Badminton kan nauwelijks worden gespeeld in de rolstoel waarin iemand zich dagelijks beweegt. Je moet je snel kunnen wenden en keren, daarom is een sportrolstoel noodzakelijk. Wij beschikken dan ook over een sportrolstoel waar gebruik van gemaakt kan worden.

Donderdagochtend


Overdag sporten is natuurlijk ideaal voor mensen die onregelmatige werktijden hebben of inmiddels zelf hun tijd kunnen indelen. Wij bieden juist hiervoor op donderdagochtend een prima gelegenheid. Van 10:00 tot 11:30 uur kan je bij ons terecht. 

 

De leeftijd van de leden die dan aanwezig zijn varieert van 25 tot 80 jaar en bestaat regelmatig uit 12 dames en zo'n 10 heren. En het niveau? Je zal versteld staan hoe moeilijk het is de dames bij het net te passeren; zeer gewiekst en super 'kort' wordt hier gespeeld. En de looptechniek van de heren; je zult echt goed moeten plaatsen om zeker te zijn van je punt.

 

Wil je op deze donderdagochtend eens meedoen? Wees welkom! Velen kwamen de week erna nog een keer en zijn inmiddels lid. Eén van de dingen die hen aanspreekt, is de combinatie van gezelligheid en een goed partijtje badminton. We beginnen tegenwoordig om 9:30 uur eerst met een kopje koffie en kletsen bij in de kantine. Daarna gaan we de sporthal in (linker zaaldeel) om de shuttles 'wakker te maken'.