Vrijwilligers


Onze vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij vervullen een bestuursfunctie, zijn commissielid, geven training, stellen het clubblad samen, gaan op zoek naar sponsors, houden onze website en social media pagina's bij of helpen anderszins bij hand- en spandiensten.

 

Net als elke club kan onze vereniging niet zonder de inzet van deze vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden en activiteiten te organiseren. Ondanks dat het werk met veel enthousiasme wordt gedaan, zijn we altijd blij met nieuwe of meer vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Het is leuk en dankbaar werk. Op de vrijwilligersavond worden ze elk jaar bedankt voor hun geweldige inzet.

Bestuur


Het bestuur komt meerdere malen per jaar bijeen om te vergaderen. In de Algemene Leden Vergadering legt zij verantwoording af aan de leden. Momenteel bestaat ons bestuur uit: Rob Blokhuis (voorzitter), Pieter Terpstra (secretaris), Roelien van Walraven en Cynthia Raadschelders (penningmeester), Oscar Grootegoed (ledenadministratie), Maaike de Vries (voorzitter competitie), Rina Enderman (voorzitter jeugd) en Karin van der Helm (voorzitter recreanten).

Wil je ook je steentje bijdragen en je inzetten voor onze club? Vele handen maken licht werk! Laat het ons weten en neem via onderstaande button contact op met het bestuur. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen staan we je graag te woord.