TARIEVEN


Het lidmaatschap en daarmee de contributie loopt van 1 januari t/m 31 december.

Indien je in de loop van het jaar lid wordt, berekenen we naast € 5,- inschrijfgeld een evenredig deel van de contributie.

€ 135,- junioren t/m 13 jaar

€ 160,- junioren 14 t/m 17 jaar

€ 165,- senioren

 

€ 30,- competitiebijdrage junioren

€ 50,- competitiebijdrage senioren

Opzeggen kan uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar en dient voor 1 december te gebeuren. Na deze datum wordt het contributiebedrag voor het gehele volgende kalenderjaar in rekening gebracht. Restitutie is niet mogelijk.

PROEFLESSEN


Heb je zin om badminton te gaan spelen? Je bent van harte welkom! Kom gerust eens langs in sporthal De Phoenix in Mijdrecht en ervaar de ongedwongen sfeer. Vanaf basisschoolleeftijd groep 5 kan je bij ons badminton leren spelen. We staan klaar om je de eerste beginselen van deze fantastische sport bij te brengen. Natuurlijk hebben we ook een racket en shuttles voor je klaarliggen.

Kijk in de agenda voor de speeldata!

SUBSIDIE


Stichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten. Via Jongeren Actief kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar uit De Ronde Venen lid worden van een sportvereniging of deelnemen aan kunst- en cultuuractiviteiten.


AANMELDEN


Ben je net als wij enthousiast over badminton? Meld je dan aan om ook lid te worden van onze vereniging!

WIJZIGINGEN / OPZEGGEN


Zijn je contactgegevens gewijzigd of wil je het lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een bericht naar onze ledenadministratie!