Oktober Actief


Veenshuttle Actief i.p.v. Oktober Actief

Helaas geen Oktober Actief dit jaar, maar wel Veenshuttle Actief!
Door corona is helaas het programma van Oktober Actief in De Ronde Venen vervallen. Om mensen toch gelegenheid te geven om het komende seizoen actief te gaan bewegen, geeft Badminton Vereniging Veenshuttle iedereen hier de mogelijkheid voor.

 

Op donderdag 8 oktober en donderdag 15 oktober is er een badminton clinic voor iedereen die badminton als sport wil ervaren. De eerste beginselen, zoals juiste grip, slag techniek en spelregels zullen aan bod komen. Dit zal plaats vinden in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. We beginnen om 20.00 uur. Sportkleding thuis aantrekken en zaalschoenen meenemen en wij zorgen voor racket en shuttles.

 

Let op!

Vanwege het corona protocol, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan door uw naam, telefoonnummer en emailadres op te geven via: recreanten@veenshuttle.nl. Mochten er te veel inschrijvingen binnen komen, dan zullen wij u verdelen in meerdere groepen en u hierover informeren. Mogelijk komen er dan andere datums bij.

 

Ook kunt u specifieke vragen stellen via eerder vermeld emailadres. Meld u aan en dan zien wij u in oktober in sporthal De Phoenix.


Oktober Actief 2019

Gemeente de Ronde Venen organiseert de Oktober Actief actie. Alle Ronde Veners kunnen voor 10 euro een Pas Partout aanvragen en dan de hele maand oktober bij tientallen verenigingen een training, clinic of sport cursus volgen. 3 oktober waren er 7 deelnemers bij de badminton vereniging Veenshuttle voor een badminton clinic aanwezig. In sporthal De Phoenix werden ze ontvangen en welkom geheten.

 

Na enige uitleg en tips hoe deze eerste avond mee te doen kreeg men een racket van de vereniging en werden de eerste slagen uitgevoerd. Al snel werd duidelijk dat badminton een intensief en inspannende sport is. De eerste training jacks gingen al vlot uit. Trainer Ron gaf regelmatig uitleg over hoe men het beste kan slaan. Ook Melanie en Joop hielpen de mensen om het slaan goed onder de knie te krijgen. Na een aantal oefeningen werd er natuurlijk ook een echte wedstrijd gespeeld. Het uur was veel te snel om. Maar 10 en 17 oktober zijn er wederom badminton clinics bij Veenshuttle voor de Oktober Actief deelnemers.

 

Men kan alle datums meedoen en ook van een mooie aanbieding van Veenshuttle gebruik maken om tot 31 december lid te worden.

 Een uitgelezen mogelijkheid om in 3 maanden te kijken of men badminton een leuke sport vindt!

 

meer lezen

Aftrap Oktober Actief 2018


Aftrap Oktober Actief 2018

 

Maandag 24 september is in de passage bij de Albert Heijn de start van de actie Oktober Actief gedaan. Wethoudster Becker werd aangekondigd door de organisator Jos Kooyman van Spel en Sport. De wethouder gaf aan hoe belangrijk sport, dus bewegen voor iedereen is. Ook het sociale aspect van sport, waardoor met contacten legt met andere mensen is belangrijk.

 

Maar liefst meer dan 30 mogelijkheden zijn er om aan del te nemen door een voucher van 10 euro aan te schaffen. Ook door bij AH boodschappen te doen kan men zegels plakken, waardoor men gratis 3 keer van een sport kan proeven.

 

Veenshuttle is duidelijk aanwezig in de etalage van AH met de rolbanner, een shirt, racket en shuttle. Hopelijk komen veel mensen badminton bij ons uit proberen.

 

Ziet u dus nieuwe mensen in de zaal, let dan op of u een handje kunt helpen om ze het badminton aan te leren en ze het naar de zin te maken. Een aantal nieuwe leden kunnen we prima gebruiken.

 

De start werd gevierd met een gezond drankje en gezonde hapjes aangeboden door AH.

meer lezen