Clubkampioenschappen


Clubkampioenschappen 2020


-- VANWEGE CORONA / COVID19 GAAN DE CK DIT JAAR HELAAS NIET DOOR --

Dit jaar gaan we opnieuw de Enkel & Dubbel Clubkampioenschappen (CK) organiseren. We nodigen iedereen uit om mee te doen. Je kan je opgeven voor beide of voor één van de twee CK. We spelen in verschillende poules op sterkte.

De CK Enkel en ook de CK Dubbel zullen dit keer over 3 donderdagavonden gespeeld worden. We hopen hiermee meer deelnemers te krijgen omdat niet iedereen elke donderdagavond kan. Je kan bij je aanmelding aangeven welke avond je kan en welke niet. We hopen dat je in ieder geval op twee van de drie avonden kan, zodat we je gemakkelijk kunnen indelen.

meer lezen

Clubkampioenschappen 2019 - Eindstand

In april en mei is er weer in 2 poules hard gestreden om de felbegeerde titel ‘Clubkampioen Heren Dubbel’ en ‘Clubkampioen Mix Dubbel’. Doordat de dames het dit jaar flink lieten afweten, was er niet heel veel verschil tussen de eerste en de tweede serie kampioenschappen, daarom des te meer hulde aan die dames die zich wel in de strijd hebben geworpen!

De temperatuur in de hal was dit jaar aanzienlijk prettiger dan vorig jaar, dus het hele speelschema kon volgens planning worden afgewerkt. Grote dank aan de invallers, die onverwachts maar op het juiste moment acte de présence gaven en een grote bijdrage leverden aan het eindresultaat.

De einduitslag was als volgt:

 

Heren Dubbel

Poule A

Poule B

1e plaats

Rob B & Jan

Tristan & Ruud D

2e plaats

Eric dG & Ron

Pieter & Hans

3e plaats

Nico & Gerard

Michel & Oscar

 

Mix Dubbel

Poule A

Poule B

1e plaats

Hendry & Peter / Ruud W.

Hans & Ruud D.

2e plaats

Hanno & Rob vdV

Pieter & Nouval / Oscar

3e plaats

Roel & Erik P.

Rob B & Maaike

 

De beloning in de vorm van flessen wijn en bier, doucheschuim, snoep, cadeaubonnen en boeken werd gretig ontvangen. Na de zomervakantie wordt de Heren Enkel nog gespeeld en daarmee worden de clubkampioenschappen van 2019 afgerond.

 

Volgend jaar hopen we op meer aanmeldingen, zodat we teams kunnen (blijven) samenstellen die aan elkaar gewaagd zijn om de spanning hoog te houden.

 

 Karin van der Helm

De recreantencommissie

 

meer lezen

Club kampioenschappen Single - 2018

Inschrijven clubkampioenschappen 2018 Single

 

We gaan weer aan onze club kampioenschappen beginnen. Denk nu niet, dat is niks voor mij, iedereen kan meedoen. We gaan mooie poules op sterkte indelen. Wordt echt gezellig en leuk!

 

8 en 15 februari vanaf 19.30uur

 

Ook de jeugd vanaf 14 jaar wordt gevraagd in te schrijven. Er wordt dan voor de jeugd tot uiterlijk 21.00uur gespeeld.  Geef je op via recreantencommissie@veenshuttle.nl  Of schrijf je naam op het formulier aan de label kast!

Uiterlijk 1 februari aanmelden !!

Clubkampioenschappen - 2017


Bij deze een verslag van de CK - 2017 Mix, Singles & Dubbels

 

Mix

Op 20-4-2017 hebben we sinds lange tijd weer een mix gespeeld. Nog wel niet helemaal met poules, maar we hadden een aardig deelnameveld, 16 koppels. Iedereen heeft 2 wedstrijdjes gespeeld en daarbij waren er 4 teams die allebei de wedstrijdjes gewonnen hadden.

Dat waren:
Frans en Isabelle,
Jan en Cynthia,
Marieke en Rene,
Erna en Oscar.

meer lezen

Clubkampioenschappen - 2016 + verslagen en foto's


VERSLAG SINGLES

Spannende wedstrijden tijdens single clubkampioenschappen. Veel inschrijvingen zorgden voor maar liefst 3 poules bij de mannen voor de single clubkampioenschappen bij de badminton vereniging Veenshuttle.

 

Ook de jeugd vanaf 14 jaar was uitgenodigd om deel te nemen in de poule voor recreanten. Dat dit een goede stap was bleek wel.

Maar liefst 7 jongeren deden mee, wat vele leuke wedstrijden opleverde. Hierdoor hoopt de vereniging de integratie van de jeugd met de senioren afdeling soepeler te laten verlopen. En de jeugd liet zien dat ze op de goede weg zijn.

meer lezen