Activiteiten

zo

28

jun

2020

Veenshuttle introduceert AirBadminton

Afgelopen donderdag avonden zijn bij badminton vereniging Veenshuttle de eerste AirBadminton trainingen gedaan. Dit vindt buiten plaats. Door medewerking van korfbalvereniging Atlantis, is er op de kunstgrasvelden van Atlantis voor het eerst het spel AirBadminton gespeeld.
De BWF (Badminton World Federation) heeft dit spel vorig jaar ontwikkeld en de Nederlandse badminton bond heeft dit voorjaar de eerste clinics en trainersopleidingen aangekondigd.
Zoals de naam al zegt wordt het spel buiten gespeeld op een veld met een net. De shuttle is speciaal ontwikkeld om buiten te kunnen gebruiken, en kan met het gewone badminton racket worden gespeeld. De dop is wat zwaarder en hij is vrij open, waardoor de wind er zo min mogelijk vat op heeft. Uiteraard is het spelen buiten met een ander type shuttle wel anders dan in de zaal met een nylon of veren shuttle.

 

De badminton bond wil dit spel naast het zaal badminton een eigen competitie geven en het verder ontwikkelen tot een volwaardige sport. Hierdoor kunnen sporters het hele jaar door badmintonnen en is ook als buitensport beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van badminton.nl

of vraag informatie bij badminton vereniging Veenshuttle via info@veenshuttle.nl.

 

wo

12

feb

2020

Veenshuttlelaars

Artikel staat in de volgende media:

Editie 12 februari 2020 blz. 14
Editie 12 februari 2020 blz. 14

ma

10

feb

2020

Clubkampioenschappen Enkel & Dubbel 2020

Dit jaar gaan we opnieuw de Enkel & Dubbel Clubkampioenschappen (CK) organiseren. We nodigen iedereen uit om mee te doen. Je kan je opgeven voor beide of voor één van de twee CK. We spelen in verschillende poules op sterkte.

De CK Enkel en ook de CK Dubbel zullen dit keer over 3 donderdagavonden gespeeld worden. We hopen hiermee meer deelnemers te krijgen omdat niet iedereen elke donderdagavond kan. Je kan bij je aanmelding aangeven welke avond je kan en welke niet. We hopen dat je in ieder geval op twee van de drie avonden kan, zodat we je gemakkelijk kunnen indelen.

** Tijdens de CK avonden zullen er minimaal 2 banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.**

 

Wanneer:

 

De CK Enkel zal plaatsvinden op de volgende 3 avonden:

 

·       26 maart van 20:00 – 22:15 uur

 

·       9 april van ongeveer 20:30 – 22:15 uur (aanvang na de ALV)

 

·       16 april van 20:00 – 22:15 uur

 

Voor de CK Enkel kan je je inschrijven t/m 20 maart.

 

 

De CK Dubbel zal plaatsvinden op de volgende 3 avonden:

 

·       23 april van 20:00 – 22:15 uur

 

·       30 april van 20:00 – 22:15 uur

 

·       14 mei van 20:00 – 22:15 uur

 

Voor de CK Dubbel kan je je inschrijven t/m 17 april.

 

Inschrijving:

 

Je kan je opgeven via onze Veenshuttle website: https://www.veenshuttle.nl/clubkampioenschappen/inschrijving-ck-2020/  of via een formulier welke aanwezig zal zijn op de donderdagochtend & -avond in maart.

 

 

We zien je aanmelding graag tegemoet!

 

   Melanie

 

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle