Activiteiten

di

13

feb

2018

Trainer voor de klas

Lekker badmintonnen tijdens je gymles. Een aantal scholen hebben met klas 5, 6, 7 en 8 hun gymles gebruikt om een badminton training te krijgen.

 

Via sportservice De Ronde Venen worden scholen in contact gebracht met diverse sport verenigingen. Vrijwilligers van badminton vereniging Veenshuttle hebben voor twee scholen gefungeerd als trainer.

 

Zowel de Driehuis school als de Fontein hebben een badminton gymles gehad. Hierbij wordt allereerst een warming up gedaan. Daarna wordt aan hand-oog coördinatie gewerkt door middel van een balletje waarmee verschillende oefeningen worden gedaan. Dan komt het badminton racket in beeld. Hoe hou je het vast. Hoe sta je met je benen en hoe sla je dan. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Vooral bij het serveren is de hand oog coördinatie heel belangrijk. Maar door aanwijzingen en hulp van de aanwezige trainers konden de meesten al snel een shuttle slaan. Enkelen kwamen al toe aan een wedstrijd en anderen werden door de trainers in een loep gezet om terug te slaan. Ook waren er kinderen die probeerden meer dan 100 keer over te slaan. Soms werd afgesloten om team tegen team een shuttle rennend over te brengen naar de andere zijde van de zaal. En ook dat ging er fanatiek aan toe. Een hele leuke gymles dus die kinderen uitdaagde om ook eens naar andere sporten te kijken.

 

In maart krijgen alle kinderen van de lagere scholen weer het boekje “Kies je Sport” en kunnen zij kiezen om bij een sportvereniging een paar proef lessen te volgen. Waarna zij definitief voor een sport kunnen kiezen.

 

   Joop

Artikel staat ook in de volgende media:

14 Februari 2018 blz. 14
14 Februari 2018 blz. 14
16 februari 2018 blz. 4
16 februari 2018 blz. 4

meer lezen

ma

15

jan

2018

Jumbo Vinkeveen actie: Vul de kas!!

De actie loopt van 8 januari t/m 4 maart
De actie loopt van 8 januari t/m 4 maart

Bij elke 15 euro ontvangt u een unieke code die minimaal 15 cent vertegenwoordigt. Dit kan ook 5, 10, 20, 50 of 100 euro zijn!

 

Veenshuttle heeft box nr: 21

 

zo

14

jan

2018

Witte Weekblad - Veenshutle 40 jaar !!

Klik op de foto om meer te lezen
Klik op de foto om meer te lezen

za

06

jan

2018

Verslag Oliebollen Toernooi

Maar liefst 67 mensen hadden zich ingeschreven voor het jaarlijkse oliebollen toernooi.

Vanaf kwart voor negen liep de zaal vol met kinderen en ouders maar ook senioren die hun kinderen of kleinkinderen meegenomen hadden.

 

Rina had met assistentie weer een manier gevonden om iedereen een gezellige en sportieve ochtend te bezorgen. Er werd steeds op alle negen velden een partijtje van 10 minuten gespeeld. Degenen die wonnen mochten een kruisje in de kolom met hun naam zetten. Wie de  meeste kruisjes had aan het eind van de ochtend had een mooie beker gewonnen. Uiteraard had Rina ook nog voor wat lekkers voor alle kinderen gezorgd.

 

Maar voor die tijd werden er dus vele wedstrijden gespeeld en de meesten waren bedoeld om gezellig te badmintonnen en niet om de punten. Tussendoor was er gelegenheid on in Café de WaVe wat te drinken en stonden er oliebollen klaar.

 

Uiteindelijk moest trainer Roy met zijn dochter in een finale afrekenen met Menno en zijn dochter. En hierin bleek de extra klasse van Roy en zijn dochter. Gefeliciteerd!

 

Weer een zeer geslaagde ochtend als aftrap voor het jaar 2018.

 

Klik op onderstaande link om de ochtend nog eens her te beleven.

 

  https://youtu.be/kml45GFhb8U 

 

   Joop

 

do

04

jan

2018

Oliebollen Toernooi op 6 januari 0900 - 12.00

Oliebollen Toernooi 2017
uitnodiging oliebollen toernooi.doc
Microsoft Word document 3.3 MB

Op 6 januari tussen 09.00 en 12.00 uur vindt het Oliebollen Toernooi weer plaats in de Phoenix.

Voor inschrijven zie uitnodiging hiernaast.

 

                  U komt toch ook!!


Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle