Probeer Badminton


Wij doen mee met de landelijke actie probeerbadminton.nu van Badminton Nederland. Dit is een trainingsprogramma van 10 lessen voor € 25 voor de beginnende badmintonner. Klik op de foto voor meer info en om je in te schrijven.

Toss & Borrelavond


Net als vorig seizoen organiseren we elke donderdagavond vanaf 20:00 uur een aantal tossrondes! Om dit goed draaiende te houden zoeken we nog een aantal 'tossmasters' zodat er gerouleerd kan worden en ook zij voldoende kunnen spelen.

Daarnaast houden we op elke 3e donderdag van de maand een borrelavond en zetten we de gezelligheid voort in café De Wave.

Oktober Actief


Ook dit jaar doen wij weer mee met Oktober Actief. Speciaal voor mensen van 50 jaar en ouder verzorgen wij badmintonclinics op donderdagavond 7, 14 en 28 oktober. Voor meer info en aanmelden klik op het logo hierboven.

Besluit je om na deze clinics verder te spelen bij ons, schrijf je dan hier in een kies de optie Oktober Actief aanbieding. Voor een eenmalige bedrag van slechts € 25 kan je dan in de maanden november en december mee te spelen.