Afsluiting training sep-nov 2020

De laatste training is altijd een klein feestje. Vanwege al de corona beperkingen heb ik deze keer de afsluiting in drie afzonderlijke groepjes moeten doen.

Isabelle en Hanno beten de spits af om de drie spellen te spelen qua ‘afstand slaan’ ontliepen ze elkaar niet, beiden sloegen 8,50m dus de eerste 85 punten waren binnen. In de korf slaan ging Hanno iets beter af, van de 5 shuttles
wist hij er 1 door de korf te spelen dus 50 punten. Isabelle lukte dat 3x net niet maar gelukkig bleef er 1 shuttle netjes op de ronde voet van de korfpaal liggen en leverde een 10 punten bonus op. Het mikken van vijf shuttles op de mat, hoepel of zelfs de toch wel kleine korf leverde nogmaals 10 punten op en zo was de eind score van Isabelle bekend. Hanno deed bij het laatste spel erg zijn best en dat leverde hem maar liefst 65 punten op.

 

Groep twee; Jessica, Margreet, Fia, Patricia en Arjon komen in de arena. Arjon slaat zonder blikken of blozen de shuttle gewoon naar de 9 meter, 90 punten voor hem. Het lukt hem maar ook Patricia om bij de korf de 10 punten bonus te laten noteren. Wat betreft de mat, hoepel en korf opdracht krijgt Margreet de smaak te pakken en speelt 70 punten bij elkaar.


Groep drie; Adelheid, Cynthia, Roel, Erik en Eric gaan als ervaren deelnemers dit parcours in met een beetje ervaring,  zij hebben deze spellen al een keer eerder gespeeld...heeft dat een voordeel ?! Ja wat dacht u, de jongens allemaal meer dan 10 m bij het afstand slaan met Erik maar liefst 11,80m. Bijna allen wisten een shuttle door de korf te krijgen en wat betreft de mat, hoepels en korf ging Cynthia met 75 punten lang aan de leiding. Maar Eric wist in een tweede poging, die overigens iedereen mocht gebruiken op 1 van de spellen, 110 punten te scoren.

 

Al met al leerzaam en toch wel gezellig avond ondanks het gemis van de officiële prijsuitreiking en het hapje en het drankje. Allen ontvingen als herinnering toch nog een bekende Veenshuttle medaille.

Dank voor jullie enthousiasme en begrip tijdens de afgelopen periode hopelijk tot volgend jaar in goede gezondheid....
R o n