Nieuwe sponsor - Autobedrijf Bakker

Opnieuw een nieuwe sponsor erbij -> Auto en schadebedrijf Bakker te Mijdrecht.

 

Automobiel – en Schadebedrijf Bakker is een klein familiebedrijf waarbij goede service op 1 staat. Wij zijn een universeel garagebedrijf, dit betekent dat wij alle merken repareren zowel bij schade als voor onderhoud. Ook voor mooie en degelijke occasions bent u bij ons aan het goede adres.

Het leven is al duur genoeg, dus proberen wij de kosten voor u nog zo laag mogelijk te houden. Wij doen dit d.m.v. een relatief laag uurloon en hebben ook een beperkt aantal leenauto’s. Deze zijn gratis wanneer u de auto brengt voor onderhoud of schade. Indien u hiervan gebruik wilt maken vragen wij u dit wel tijdig aan te geven. Mochten er buiten een onderhoudsbeurt veel extra kosten bijkomen dan wordt u altijd van te voren even gebeld zodat u zelf kunt beslissen of u de werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben.

Dus twijfel niet en bel voor een afspraak - 0297 – 255838