Veenshuttle Actief i.p.v. Oktober Actief

Helaas geen Oktober Actief dit jaar, maar wel Veenshuttle Actief!
Door corona is helaas het programma van Oktober Actief in De Ronde Venen vervallen. Om mensen toch gelegenheid te geven om het komende seizoen actief te gaan bewegen, geeft Badminton Vereniging Veenshuttle iedereen hier de mogelijkheid voor.

 

Op donderdag 8 oktober en donderdag 15 oktober is er een badminton clinic voor iedereen die badminton als sport wil ervaren. De eerste beginselen, zoals juiste grip, slag techniek en spelregels zullen aan bod komen. Dit zal plaats vinden in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. We beginnen om 20.00 uur. Sportkleding thuis aantrekken en zaalschoenen meenemen en wij zorgen voor racket en shuttles.

 

Let op!

Vanwege het corona protocol, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan door uw naam, telefoonnummer en emailadres op te geven via: recreanten@veenshuttle.nl. Mochten er te veel inschrijvingen binnen komen, dan zullen wij u verdelen in meerdere groepen en u hierover informeren. Mogelijk komen er dan andere datums bij.

 

Ook kunt u specifieke vragen stellen via eerder vermeld emailadres. Meld u aan en dan zien wij u in oktober in sporthal De Phoenix.