1e training sessie ’20-21’ voor recreanten

Hallo Veenshuttle leden,

 

Hierbij de aankondiging van mijn training sessie seizoen '20-21' voor recreanten.

                         >> Let op er zijn veel veranderingen!! <<

Het worden 9 trainingavonden in de periode september tot november.

In de DigiShuttle hebben jullie kunnen lezen dat de Veenshuttle speelavonden in het komende seizoen van 20:00uur tot 21:30uur altijd toss / indeel avonden worden. Een goed plan m.i. met verschillende leden spelen, verbeterd de sociale verenigingsband en daarmee het speelplezier!  Ik zal mijn trainingstijden dan ook aanpassen zodat deze synchroon lopen met de toss tijden.

Ook deze serie krijg ik af en toe steun van Jan van Kempen, hiermee kunnen we iets meer persoonlijke aandacht geven en het leer tempo verhogen en proberen alle geplande traningsdata door te  kunnen laten gaan.

Zie de bijlage voor meer informatie en hoe je je kan opgeven.

 

Tot in de zaal... Ron Sabbé & Jan van Kempen

Download
1e training sessie '20-21' sep-nov-1.pdf
Adobe Acrobat document 323.7 KB