Alphens Recreanten Toernooi 2019


Donderdag is mijn favoriete dag, dan mogen we weer badmintonnen. En wat is er dan nog mooier als dat de hele dat kan.

Dat kan op een recreantentoernooi!

 

Zaterdag 14 december kon dit in de Limeshal in Alphen a/d Rijn. Je speelt op zo’n dag 10 tot 12 partijtjes van 12 minuten. Je tegenstanders komen uit het hele land. Er wordt gemixt, dames en heren gedubbeld. Iedere partij is een uitdaging, met soms lange rally’s voordat een punt gescoord wordt. Het zijn pittige tegenstanders want wij wisten slechts 2 potjes met winst af te sluiten. Dat geeft helemaal niks want we hebben heerlijk gespeeld en hadden het met elkaar reuze gezellig.

 

Krijg je nu ook zin om een dag eens lekker uit je dak te gaan met badmintonnen? Op 7 maart 2020 is het volgende recreantentoernooi, maar dan in Arnhem. Noteer deze dag alvast in je agenda. Ook de oudere jeugd kan zeker meedoen. Het niveau is pittig, dus je moet wel wat meer dan een beginner zijn. Het is bedoeld voor recreanten maar op het toernooi zijn ook veel ex-competitie spelers te vinden. Het zou leuk zijn als we met meerdere Veenshuttle teams hierbij aanwezig kunnen zijn.

 

Een sportieve groet van Roelien, Hendry, Hanno, Rob en Anja.