Sinterklaas bij Veenshuttle


Donderdag 5 december was een moeilijke dag voor ons badmintonners. Waar wil je nu zijn, lekker een avondje badmintonnen of toch maar thuis, want je weet nooit of Sint nog iets voor in jouw schoen heeft. Maar er was een uitwijkmogelijkheid en dat was donderdagochtend badmintonnen. Niet voor iedere hardwerkende mogelijk natuurlijk, maar het kon.

 

En wat gebeurde er, een grote verrassing! Sinterklaas had het natuurlijk veel te druk deze ochtend, dus stuurde hij de Kerstman, in hoogst eigen persoon! Dat was feest natuurlijk. En hij had ook nog wat lekkers voor iedereen meegenomen. Het koffie halfuurtje werd dus een gezellige traktatie waar iedereen van genoot. Uiteraard werd na de koffie weer extra gespeeld om de vele lekkernijen van deze week er af te spelen. Een fantastische verrassing voor de trouwe badmintonners op de donderdagochtend.

 

Joop Reurings