Oktober Actief 2019

Gemeente de Ronde Venen organiseert de Oktober Actief actie. Alle Ronde Veners kunnen voor 10 euro een Pas Partout aanvragen en dan de hele maand oktober bij tientallen verenigingen een training, clinic of sport cursus volgen. 3 oktober waren er 7 deelnemers bij de badminton vereniging Veenshuttle voor een badminton clinic aanwezig. In sporthal De Phoenix werden ze ontvangen en welkom geheten.

 

Na enige uitleg en tips hoe deze eerste avond mee te doen kreeg men een racket van de vereniging en werden de eerste slagen uitgevoerd. Al snel werd duidelijk dat badminton een intensief en inspannende sport is. De eerste training jacks gingen al vlot uit. Trainer Ron gaf regelmatig uitleg over hoe men het beste kan slaan. Ook Melanie en Joop hielpen de mensen om het slaan goed onder de knie te krijgen. Na een aantal oefeningen werd er natuurlijk ook een echte wedstrijd gespeeld. Het uur was veel te snel om. Maar 10 en 17 oktober zijn er wederom badminton clinics bij Veenshuttle voor de Oktober Actief deelnemers.

 

Men kan alle datums meedoen en ook van een mooie aanbieding van Veenshuttle gebruik maken om tot 31 december lid te worden.

 Een uitgelezen mogelijkheid om in 3 maanden te kijken of men badminton een leuke sport vindt!