Vrijwilligersavond 2018 weer héél gezellig!!


Gezellig en toch een beetje fanatiek, ja dat is typisch iets voor onze club.

 

Afgelopen vrijdag avond 22 juni waren maar liefst 22 vrijwilligers (hoe toevallig) aanwezig om samen een leuke partij te bowlen. Eerst een kop koffie en daarna de schoenen passen. Je ziet gelijk de professionals.

 

Zit ie wel lekker, slip ik niet, want dan kun je natuurlijk de bal niet goed gooien (of is het rollen). Aan de regelmatige knallen te horen kwam de bal wel eens hard terecht.

 

Op de schermen werd meteen duidelijk wie op welke baan was ingedeeld. En de team geest kwam ook gelijk boven. Want samen moesten de meeste punten vergaard worden. Er werd dan ook fanatiek aangemoedigd en de nodige high fives werden gewisseld bij het voltooien van een strike (voor de niet kenners, met 1 bal alle kegels omver gooien). Maar ook de goot werd regelmatig bezocht.

 

Tussendoor werd men van een drankje voorzien en alsof men zwaar aan het werk was, ook nog een bitterbal garnituurtje. Al met al was het uur bowlen zo voorbij.

 

Met een drankje werd in spanning op de uitslag gewacht. Pieter bedankte iedereen voor hun komst en vermelde eerst de winnende volgorde van de teams. Hier kwamen Karin, Anja, Joop en Hans als winnaar uit de bus. Moet gezegd worden dat dit vooral door Karin en Hans kwam, want die legden ook beslag op de eerste plaats in het individuele klassement bij de dames en de heren, respectievelijk met 136 en en 179 punten in 1 game. Geloof me, een zeer hoge score.

 

Maar, het was vooral een gezellige avond, waar veel bijgepraat werd, en de sfeer zoals die in de vereniging heerst wederom goed tot uiting kwam. Pieter heeft nog benadrukt hoe belangrijk de vrijwilligers zijn binnen de vereniging, waardoor zo veel mogelijk is en alles soepel verloopt en bedankte iedereen persoonlijk met een handdruk.

 

En daarna ging men vrolijk en voldaan weer op huis aan.

 

    Een “bowler”