AH Sportactie ism NOC*NSF

VEENSHUTTLE DOET MEE !!!

AH Sportactie promoot duizenden sportclubs in NL

 

De AH Sportactie van start gegaan! In heel Nederland zijn er bij de start van de actie meer dan 90.000 sportactiviteiten, ruim 6000 sportclubs, royale keuze uit 300 sporten die in totaal goed zijn over de ruim twee miljoen sportplekken gekoppeld aan de actie! 

  

Op de eerste dag van de AH Sportactie (maandag 4 september) zijn er bijna 1000 volle spaarkaarten ingewisseld voor codes om te gaan sporten. In de eerste 3 dagen zijn er meer dan 600 sportactiviteiten geboekt. Populair zijn vooral paardensport, zwemmen, fitness, golf, tennis, yoga, roeien, squash, turnen, duiken en hardlopen.

 

Alle 900 Albert Heijn winkels doen mee!

 

In álle 900 Albert Heijn winkels is de AH Sportactie goed zichtbaar en worden de sportzegels uitgedeeld. 

 

Dit tot grote tevredenheid van Albert Heijn en NOC*NSF. Ook wordt er ingezet op lokale verbinding tussen de winkels en de sportclubs en buurtsportcoaches.

 

Waar en wat kan er gesport worden?

 

Grote aanvoerder als het gaat om aantal deelnemende sportclubs per sport zijn fitness, tennis, zwemmen en badminton, gevolgd door bootcamp, gymnastiek, turnen, scouting, volleybal, tafeltennis, voetbal, yoga, judo, hardlopen, squashen, kickboksen en dansen.

 

Waarom doen sportclubs mee?

Door deze actie hopen we nieuwe mensen te bereiken en de drempels zoveel mogelijk te verlagen, zodat veel meer mensen ook écht verschillende sporten gaan proberen en een sportclub ontdekken die bij ze past. Gastvrij ontvangen en begeleid worden is een belangrijke factor om mensen na een activiteit terug te laten komen bij een sportclub.

 

Widget

Ook wij tonen nu op de welkomstpagina van www.veenshuttle.nl de widget om bezoekers aan onze site op deze actie te wijzen en te laten zoeken in alle sporten en deelnemende verenigingen in heel Nederland

 

Deze actie is opgezet door het NOC*NSF en AH ondersteunt dit met hun Sportactie in alle winkels!

 

https://ahsportactie.nl/ 

https://www.nocnsf.nl

 

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle