Nieuw badminton seizoen 2017-2018

Het is weer bijna zover, het nieuwe badminton seizoen komt er aan. Nog deze maand, 31 augustus staan de banen weer klaar in De Phoenix. En het wordt een extra mooi jaar, namelijk een jubileumjaar, in april bestaan we 40 jaar. Toch een mijlpaal om even bij stil te staan. Er is al een jubileum commissie, dus reken op een leuke dag en houdt zaterdag 21 april vrij in de agenda. Geen excuus meer dat je het nog niet wist.

 

Ook is er een extra speelavond bij gekomen, een beetje uit nood geboren.

We hebben dit nieuwe seizoen 3 senioren teams en die kunnen we niet alle 3 op de donderdagavond in de zaal hebben, dan zou er te weinig speelruimte voor de recreanten zijn. Na veel overleg is er op maandagavond ruimte gevonden, 3 banen zijn dan beschikbaar. Hier kunnen de competitie wedstrijden gespeeld worden en als er slechts 1 team thuis speelt of geen een dan is er ruimte voor de recreanten en de oudere jeugd om extra te spelen (kijk op de kalender of er thuis gespeeld wordt)

We gaan dit van september tot en met januari testen en zullen evalueren of dit bevalt en onder welke condities dit eventueel voortgezet kan worden. Kijk voor alle speeltijden in de Digi Shuttle uitgave en op de website.

 

3 Senioren teams en wederom 2 jeugdteams en daarnaast mogelijk nog 2 opstap teams gaan ons in de competitie vertegenwoordigen. Ook hopen we voor de recreanten weer vriendschappelijke wedstrijden te kunnen organiseren.

 

Ik heb het nog niet gezien, maar als de geruchten waar zijn, ligt er een prachtige nieuwe vloer in de sportzaal. Heel nieuwsgierig hoe die er uit ziet en of onze lijnen goed zichtbaar of dat we aan nieuwe kleuren moeten wennen.

 

Alles te samen een jaar om naar uit te zien. Ik wens iedereen een sportief en leuk badminton seizoen toe met leuke wedstrijden en ook naast de baan veel gezelligheid.

 

Met sportieve groeten,

 

Joop Reurings

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle