Verslag Oliebollen Toernooi

Oliebollen toernooi weer gezellig druk ! 

Veel jeugdspelers hadden hun ouders of vrienden meegenomen om gezellig het nieuwe jaar in te luiden met een ochtend badminton. Ook de senioren hadden hun partner of kinderen of neefjes en nichtjes meegenomen.

De jeugdcommissie had weer allerlei verschillende spelvormen bedacht om het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Een veld was zelfs geblindeerd zodat je niet zag waar de shuttle vandaan kwam. Dat bleek aardig lastig te zijn. Twee velden waren gereserveerd voor de wedstrijdspelers. Zij hielden een competitie onder elkaar voor een echte beker.


Ook was er het piramide spel. Volgens de organisatie niet verslavend, maar er werd wel veel gebruik van gemaakt.

Uiteraard stonden in Café de Wave de oliebollen klaar met veel poedersuiker bestrooid en daar werd goed van gegeten. Een heel gezellige ochtend werd tegen 1 uur afgesloten met de prijs uitreiking voor de wedstrijdspelers en het piramide spel.


Een goed begin van een mooi en sportief badminton jaar.

Link naar een kort filmpje van de gezellige ochtend:  https://youtu.be/VYZc0a7lQug

Editie 11 Januari 2017 - blz. 12
Editie 11 Januari 2017 - blz. 12
Editie 13 januari 2017 - blz. 5
Editie 13 januari 2017 - blz. 5

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle