Vrijwilligersavond zéér gezellig!

Waar zou een vereniging zijn zonder vrijwilligers. Iedereen weet het antwoord, het bestaansrecht zal heel snel ophouden.Vrijdag avond 17 juni werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een uurtje bowlen met een drankje. Al snel bleek, waarom het zo lekker loopt in de vereniging..............

Bij de ontvangst met een bakkie koffie of iets dergelijks zat iedereen al gezellig te kletsen. En dit ging door tijdens het bowlen. Uiteraard werden zo links en rechts opmerkingen gemaakt over het niveau van het bowlen. Sommigen dachten dat het om de hoogste snelheid van de bal ging. En natuurlijk werd de goot ook regelmatig gevonden.

Maar dat alles kon de pret niet drukken. Om maar zoveel mogelijk punten te verzamelen werden zelfs extra speelminuten aangevraagd!

Uiteindelijk zat iedereen weer vrolijk rond de tafel en werden de strikes en missers met elkaar uitgewisseld.

Om e.e.a. goed te vergelijken werd alleen de eerste volle ronde geteld. En toen bleek dat het team van Hans de meeste punten had gescoord, namelijk 555, waarvan Oscar er maar liefst 157 op zijn naam had gezet. Dit was ook de hoogste dag score.

Na nog een woordje van dank aan alle vrijwilligers door Joop werd de avond in een gezellige sfeer afgesloten.

 

   Joop

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle