Beursvloer de Ronde Venen 2016

De Beursvloer donderdag 9 juni in het gemeentehuis te Mijdrecht is weer zeer geslaagd voor Badminton vereniging Veenshuttle.

 

Op de beursvloer proberen bedrijven en stichtingen/verenigingen een match te vinden tussen vraag en aanbod. Meer dan 35 bedrijven hadden van alles te bieden.

 

Veenshuttle zocht 3 zaken:

-Allereerst vervoer voor 20 a 25 van onze jeugdspelers naar een clinic tijdens de Open Nederlandse kampioenschappen in oktober in Almere.

 

-Ook stonden er 500 flyers op ons verlanglijstje. Te gebruiken tijdens de te geven 

Sport je Fit clinics op de lagere scholen in januari en februari.

-Als extraatje stonden promotie stickers of een promotie banner op het lijstje.

 

Als tegenprestatie zal Veenshuttle een badminton clinic voor het personeel van het bedrijf leveren. We werden geholpen door hoekmannen en vrouwen die vraag en aanbod aan elkaar trachten te koppelen.

Zo werd Brabebo gevonden. Hoewel ze zelf geen busje hebben, zijn ze bereid dit te regelen en het vervoer voor maximaal 25 kinderen naar Almere te verzorgen.

 

Fantastisch! Onze middag kon niet meer stuk.

Ook kwamen we in contact met de vertegenwoordiger van Handling Company Mijdrecht. Zij hadden een promotie rolbanner in de aanbieding. Dit zagen wij wel zitten. Na enig overleg werd ook deze match gemaakt.

 

De vele bedrijven die uiteindelijk samen meer dat 50 matches leveren zijn we natuurlijk zeer erkentelijk. Een prachtig initiatief om de sociale betrokkenheid van de vele bedrijven te tonen.

 

Bijgaand een foto van de match met Brabebo en een overzichtsfoto van de beursvloer.

Nieuwe Meerbode 15 juni 2016 blz. 12
Nieuwe Meerbode 15 juni 2016 blz. 12

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle