Verslag ALV

ALV 31 maart 2016

 

Café De Wave, aanvang 19.30uur

 

2015 een mooi jaar voor de vereniging. Een stabiel leden bestand. Steeds meer vrijwilligers die een taak binnen de vereniging oppakken, en dan zie je, vele handen maken licht werk.

Drie senioren teams en 3 jeugd teams in de competitie gehad. Vooral de zaterdagen met twee of 3 jeugdteams en het heren senioren team waren heel gezellig. Helaas hebben de twee mix teams geen team samen kunnen stellen. Gelukkig hebben we Melanie nu in kunnen schrijven bij een heren team voor het nieuwe seizoen. Maar bij de jeugd weer 3 teams, waarvan weer 1 nieuw opstapteam, dus dat gaat goed.

 

Door de vele vrijwilligers hebben we in jan/februari aan maar liefst 550 kinderen een badminton clinic gegeven. Het begon een beetje op werken te lijken. Maar erg leuk om te doen. Vanaf volgende week donderdag hebben 16 kinderen uit de clinics ingeschreven voor 3 nieuwe clinics. Daar hopen we dan weer nieuwe jeugdleden van te krijgen. Dan komt er wel een probleempje, meer banen en meer vrijwillige trainers nodig. Wel zijn we op zoek naar nieuwe trainers, daar wordt al voor gelobbyd. Wie iets weet laat het ons weten.

 

Financieel gaat het meer dan goed, en dit is vooral te danken aan onze vrijwilligers. Voor het eerst hebben we dus vorig jaar juli een vrijwilligers avond gehouden. Erg geslaagd.

 

Het clubblad in gedrukte versie is definitief van de baan. We hebben de adverteerders nieuwe digitale mogelijkheden geboden en daardoor zijn ze op 1 na allemaal door gegaan.

 

Afsluitend, een gezonde vitale vereniging waar met enthousiasme en in een goede sfeer badminton wordt gespeeld.

 

Marijke,

 

Marijke ons vele jaren spelend lid en competitiespeler geweest. Na verloop van tijd heeft ze het wedstrijd secretariaat op zich genomen. Accuraat en gedegen. Daarna heeft ze ook nog een aantal jaren de leden administratie gedaan, zelfs toen ze geen lid meer was. We zijn je dan ook heel veel dank verschuldigd. Maar naast al het werk wat je voor de vereniging gedaan hebt was je vooral altijd gezellig en positief. Hartelijk dank daar voor. Hierbij een aardigheidje van de vereniging als blij van waardering, met een bos bloemen. Geniet er van.

 

Rina,

 

Twee jaar geleden heb je het jeugdcommissie voorzitterschap op je genomen. Je had geen idee wat het allemaal inhield. Maar wij dachten, als je al die jaren gewend bent om te gaan met kinderen in een klas, dan komt het wel goed. En dat is zeker gelukt. Iedere donderdagavond is Rina er, als er een wedstrijd is, Rina is er. O.a. pakjes sap uitdelen, wedstrijd tellen, alles wat maar van pas komt. Een toernooitje organiseren met haar commissieleden, daar draaien ze hun hand niet voor om.

 

Rina, voor jouw enthousiasme en inzet willen we je heel hartelijk bedanken namens alle Veenshuttelaars en vooral de jeugd. Hierbij een aardigheidje voor je.

 

   Joop

 

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle