Verslag Veenshuttle Oliebollen Toernooi

Zaterdag 2 januari was het weer gezellig druk bij Veenshuttle. Maar liefst 74 mensen hadden ingeschreven voor het oliebollen toernooi. Jeugdleden hadden broertjes, zusjes en ouders meegenomen.

De senioren leden hadden hun kinderen meegenomen. Een volle zal dus, waar heel veel wedstrijden werden gespeeld.  Er was een speciale poule voor wedstrijdspelers. Hier werden fanatieke wedstrijden gespeeld, waar het echt om de punten ging.

 

Maar de meesten waren in de recreatieve poules ingedeeld. Hier was de gezelligheid en elkaar de shuttle toespelen het belangrijkst. Iedereen kon muntjes verdienen met een wedstrijd, waarvoor korting bij Cafe de Wave werd verkregen.

 

Ook was er nog een raad spelletje. Men moest het gewicht raden van een zak met veren shuttles. Melvin bleek uiteindelijk het dichts bij met 442 gram.

 

De competitie werd gewonnen door Floris met zijn moeder Bertien. Iedereen heeft genoten van de heerlijke gratis oliebollen, en vooral van de sfeer in de sporthal. Een prachtig begin van een nieuw sportief jaar voor Veenshuttle.

 

Link naar filmpje toernooi:   http://youtube.com/profile_videos?user=jreuring

 

   Joop Reurings

 

Zie ook verslag in het Witte Weekblad

24 dec 2015 - blz. 27
24 dec 2015 - blz. 27

Zaterdag 2 januari

van 10.00 tot 13.00 uur vindt het Oliebollen Toernooi plaats in de Phoenix.

Inschrijven uiterlijk 28 december via

 

   jeugdcommissie@veenshuttle.nl

Oliebollen Toernooi 2016
Oliebollen toernooi 2016.doc
Microsoft Word document 3.3 MB

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle