Vrijwilligers uitje (verslag)

Vrijwilligers Veenshuttle in het zonnetje gezet >>>

Dat het goed gaat met de vereniging merkt iedereen wel. Maar dat gaat niet vanzelf. Veel vrijwilligers dragen hun steentje bij. En samen werken maakt veel werk licht. Nu werd het zonnetje wel heel letterlijk genomen. 3 juli was een van die hittegolf dagen en het was dus behoorlijk warm.


Maar buiten op het terras van de bowling Mijdrecht was het heerlijk toeven.

Na een drankje en de indeling werden de schoenen aangetrokken. De wedstrijd ging om de beste team prestatie, we zijn tenslotte een hecht vrijwilligers team. De uitslag zullen we de lezer niet mee vermoeien, want daar was de avond uiteindelijk toch niet voor.


Maar niet onvermeld mag blijven dat Menno maar liefst 223 punten in een game gooide, maar overtroefd werd door Roelien met 224 punten. Voor de schrijver van dit stukje een voor onmogelijk gehouden aantal.


Na afloop van het bowlen was er nog een drankje en een bedankje voor de inzet van al onze vrijwilligers.


Een fijne zomer met eventueel nog vakantie gewenst en tot eind augustus weer in

De Phoenix.


   Joop


Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle