Verslag Rabo fietstocht

Mooie Rabobank-fietstocht spekt kas Veenshuttle >>>

Afgelopen zaterdag 13 juni organiseerde de Rabobank voor de tweede keer de Rabobank fietstocht. Door deze tocht te fietsen kunnen mensen een vereniging steunen. De Rabobank stort voor elke 30 km een bedrag van € 7,50 in de kas naar keuze van de deelnemer.


Uiteraard deed de Veenshuttle ook mee!

 

Alhoewel de zaterdag wat bewolkt begon met ook nog een aardige bui, knapte het weer gelukkig op. Wel stond er een stevige wind. Bij de start in Mijdrecht was het gezellig druk, met een diskjockey, gezond fruit, een bidon van de bank, flesje water, een appel en wat lekkers voor onderweg. Men kon een route via De Hoef fietsen, langs de prachtige Kromme Mijdrecht, maar ook een route door de weide landschappen via Kockengen of een route via Woerden en Bodegraven.

 

Hoeveel mensen voor Veenshuttle hebben gefietst is nog niet helemaal duidelijk, maar dat gaat de penningmeester binnenkort vast merken. Volgens enkele tellingen hebben ongeveer 1.600 mensen meegedaan! Een prachtig initiatief van de Rabobank om verenigingen te sponsoren via deze sportieve “voor wat, hoort wat”-actie, dank!


Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle