Verslag Kies je Sport clinics

Kies je Sport deelnemers krijgen badminton certificaat

Ieder jaar stimuleert de gemeente De Ronde Venen met ondersteuning van sportservice provincie Utrecht kinderen van de basis scholen om aan sport te doen.


Allereerst door tijdens gymnastieklessen sportverenigingen clinics te laten geven. Daarna krijgen alle basis scholieren een uitnodiging om een sport van hun keuze  te gaan beoefenen bij een sportvereniging.


Bij badminton vereniging Veenshuttle hadden zich 10 kinderen aangemeld. Deze kinderen hebben op 2, 16 en 23 april tijdens een 3 tal clinics een aantal basis beginselen van het badminton geleerd. De vereniging zorgt voor een racket en begeleiding. Door speelse oefeningen te doen spannen de kinderen zich in en is het toch leuk.


Als beloning voor hun inspanningen kregen alle kinderen een certificaat uitgereikt waar ze trots mee thuis konden komen. Van de vereniging hadden ze ook nog een mooi aanbod gekregen om lid te worden voor de rest van het jaar en dat leverde maar liefst 5 nieuwe leden op. Een zeer geslaagd evenement dus.


Op de foto de kinderen met hun certificaat.


Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle