Verslag van het 23e LRTT (met foto's)

Een heel gezellig en dus heel geslaagd LRTT is alweer achter de rug. 


   lees verder>>


Jammer genoeg geen Joop vanwege knieblessure ook Theo kon vanwege een zieke thuis niet mee. Afgelopen week liep Hendry jammer genoeg bij het Volleyballen een enkelband blessure op. Daarmee liep het aantal deelnemers gestaag terug.

Hanno daarentegen kon 'last minute' nog invallen en zo kwam ons totaal op 7 heren en 7 dames.


Veenshuttle 1 (team 44) en Veenshuttle 2 (team 45) gingen om 09.30 uur van start. Totaal waren 66 teams van de partij. 33 rondes stonden gepland waarvan er 27 gespeeld werden daar je ook regelmatig een pauze-ronde per team kreeg
toegewezen. HD en GD, 'Heer-en-Dame' en 'Geen-Dame' in ieder geval zo werd door een paar van ons deze afkorting geïnterpreteerd, wedstrijden werden er gespeeld ook DD wedstrijden kwamen voorbij. Volgens het speciale woorden boek van de eerder genoemden, waarschijnlijk dus eigenlijk WD, Wel-Dames. Maar goed een ieder van ons speelde 8 partijen dubbel.


Vorig jaar eindigden we behoorlijk onderaan 60e of zo,…dit jaar kwamen we in de buurt van de 35e plaats !… De verwachtingen voor volgend jaar zijn nu al hoog...


Maaike, Erna, Karin, Yvonne, Annelies, Anja, Ellie, Hanno, Eric, Rob, Nos, Nouval, Ruud heel hartelijk dank voor deze gezellige dag..... volgende keer-weer, !?


    Ron


(Nouval..dank voor de foto’s)


Op zaterdag 7 maart 2015 vindt het 23e Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland plaats in Sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. Dit is hèt grote jaarlijkse recreanten toernooi, dat voor veel recreatieve spelers inmiddels een begrip is.

Veenshuttle heeft, net als vorig jaar, twee teams ingeschreven (info volgt)


Voor inschrijving: klik hier         Voor informatie:  klik hier

Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Ron (woensdag, 14 januari 2015 22:57)

  Wij hebben ons inmiddels ingeschreven.
  Vul dit lijstje aan zodat je weet wie er allemaal heeft ingeschreven..

  Ellie Sabbé
  Ron Sabbé

 • #2

  Karin Verweij (zaterdag, 17 januari 2015 19:35)

  Ook ik ben er weer bij

 • #3

  Maaike de Vries (zaterdag, 17 januari 2015 21:05)

  Ik doe ook mee!

 • #4

  Erna Stolwijk (zaterdag, 17 januari 2015 21:58)

  Ik wil ook weer mee

 • #5

  Ron (maandag, 26 januari 2015 18:30)

  Nouval Bachdim doet ook mee..

 • #6

  Ron (donderdag, 05 februari 2015 17:25)

  Op de lijst inmiddels...
  Ellie
  Ron
  Karin
  Maaike
  Yvonne
  Erna
  Joop
  Eric de G
  Hendry
  Nouval

 • #7

  Ron (donderdag, 05 februari 2015 17:27)

  Ellie
  Ron
  Karin
  Maaike
  Yvonne
  Erna
  Ruud W.
  Joop
  Eric de G
  Hendry
  Nouval

 • #8

  Rob Bakker/Anja de Kruijf (donderdag, 05 februari 2015 18:22)

  Met een goede herinnering aan vorig jaar doen wij ook dit jaar graag mee.

 • #9

  Ron (vrijdag, 06 februari 2015 00:13)

  totaal inschrijvingen 6 febr.

  Ellie Ron
  Karin Nouval
  Maaike Joop
  Erna Eric
  Yvonne Ruud
  Anja Rob
  Annelies Nouval

 • #10

  Ron (zondag, 08 maart 2015 18:43)

  Een heel gezellig en dus heel geslaagd LRTT is alweer achter de rug.
  Jammer genoeg geen Joop vanwege knie blessure ook Theo kon vanwege een zieke thuis niet mee.Afgelopen week liep Hendry jammer genoeg bij het Volleyballen een enkelband blessure op. Daarmee liep het aantal deelnemers gestaag terug. Hanno daarentegen kon 'last minute' nog invallen en zo kwam ons totaal op 7 heren en 7 dames. Veenshuttle 1(team 44) en Veenshuttle 2 (team 45) gingen om 09.30 uur van start. Totaal 66 teams waren van de partij. 33 rondes stonden gepland waarvan er 27 gespeeld werden daar je ook regelmatig een pauze-ronde per team kreeg toegewezen. HD en GD, 'Heer-en-Dame' en 'Geen-Dame' in ieder geval zo werd door een paar van ons deze afkorting geïnterpreteerd, wedstrijden werden er gespeeld ook DD wedstrijden kwamen voorbij. Volgens het speciale woorden boek van de eerder genoemden, waarschijnlijk dus eigenlijk WD, Wel-Dames. Maar goed een ieder van ons speelde 8 partijen.
  Vorig jaar eindigden we behoorlijk onderaan...dit jaar kwamen we in de buurt van de 35e plaats...de verwachtingen voor volgend jaar zijn nu al hoog... Maaike, Erna, Karin, Yvonne, Annelies, Anja, Ellie, Hanno, Eric, Rob, Nos, Nouval, Ruud heel hartelijk dank voor deze gezellige dag..volgende keer-weer, !? Ron

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle