Verslag jeugdclinic Dutch Open.

Veenshuttle jeugd krijgt clinic tijdens Dutch open!

De jeugdleden van de badminton vereniging Veenshuttle hebben de Dutch Open kampioenschappen bezocht. De jeugdleden zijn met de bus van de firma Wintours van Peter Winters samen met een aantal ouders naar Almere afgereisd. De inzet van de bus was een eerder onderhandelingsresultaat op de laatste Beursvloer in de Ronde Venen.


De dag begon meteen al sportief met een jeugd clinic onder begeleiding van Nederlands kampioene enkelspeelster Soraya de Visch Eijbergen en oud-badminton speelster Paulien van Dooremalen. De kinderen begonnen met een warming-up en gingen daarna door met echte badminton oefeningen. Na een uur stevige training konden de jeugdleden uitrusten op de tribune, en waar even later de Dutch Open wedstrijden begonnen. Ondertussen werd nog wat lekkers gegeten.


Eerst werd de enkel dames wedstrijd bekeken van speelsters uit Zuid-Korea en uit Amerika. Daarna werd de gemengde dubbel wedstrijd bekeken met spelers uit Indonesië en uit Nederland. Deze wedstrijd is helaas gewonnen door Indonesië. Maar alle leden hebben de Nederlanders hard toegejuicht!


Aan het eind van de dag is de hele groep weer met de bus naar huis vertrokken. De kinderen waren wel moe. Teruggekomen in Mijdrecht is nog een prachtige groepsfoto gemaakt! Daarmee werd de dag goed afgesloten.


De liefhebbers kunnen via onderstaande link in een youtube filmpje zien hoe de clinic verliep.


https://www.youtube.com/watch?v=kUGAew5KCOw   Rosa Terpstra
osa Terpstra

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Start je aankopen hier
en sponsor Veenshuttle!

Twitter pagina Veenshuttle