Start badminton seizoen 2014-2015


Badminton bij Veenshuttle bij uitstek geschikt voor recreanten


Badminton is een leuke en intensieve sport die door iedereen beoefend kan worden. Jeugd vanaf 8 jaar tot en met senioren ver in de zeventig kunnen op ieder niveau een shuttle slaan. De intensiteit wordt bepaald door het individu en zijn mogelijkheden. De sportieve uitdaging > lees verder


is op ieder niveau aanwezig en gezelligheid is er altijd.


Donderdag 4 september begint het badminton seizoen weer bij badminton vereniging Veenshuttle. Iedere donderdag spelen alle groepen in de sporthal Phoenix aan de hoofdweg in Mijdrecht.
De groeiende jeugdafdeling in twee groepen vanaf 18.30 en 19.30 uur met training onder begeleiding van ervaren spelers.
De senioren spelen  's morgens van 9.30 tot 12.00 uur en 's avonds van 20.00 tot 23.00 uur en ook daar is voor beginners en ervaren recreanten training waar je voor in kunt schrijven.
Ook rolstoelers zijn 's avonds van harte welkom. Er zijn al een aantal rollers aanwezig die graag wat meer tegenstanders zien komen.


Twee jeugdteams en drie senioren teams doen mee aan de bondscompetitie. Voor een aantal recreanten toernooien in de regio wordt door een grote groep gezamenlijk ingeschreven. Hierdoor is het  mogelijk op ieder niveau badminton te spelen.


Nieuwe leden, zowel jeugd als senioren, zijn natuurlijk altijd welkom en kunnen zo binnen komen lopen. Men kan 3 maal mee komen spelen om te ervaren hoe leuk het spelletje is en de sfeer van de club te proeven. Rackets liggen klaar, dus sport kleding en zaal schoenen aan en je kunt gezellig mee spelen. Voor nieuwe leden is er een aantrekkelijk aanbod om tot eind van dit jaar een proef abonnement af te sluiten. Meer informatie is te vinden op onze website www.veenshuttle.nl .


Graag tot ziens in sporthal Phoenix aan de hoofdweg in Mijdrecht.Reactie schrijven

Commentaren: 0