Nieuwe competitie teams


Teams ingeschreven voor de competitie


Er zijn maar liefst 4 teams ingeschreven voor de regio competitie die in september begint.

 

Allereerst een jeugd team. Dit nieuwe team gaat proberen de punten bij elkaar te slaan in de jeugd afdeling van de regio Noord Holland. De jeugd spelers en hun ouders krijgen persoonlijk bericht en worden voor het begin van de competitie nog uitgenodigd voor uitleg hoe dit werkt. Dan wordt ook het speelschema voor de thuis- en uitwedstrijden uitgedeeld. De ouders worden ingedeeld om te rijden naar de uitwedstrijden.

 

Ook de senioren zijn in de regio Noord Holland ingedeeld.

Het mix team team net als vorig jaar weer in de 3e klas, aangezien ze vorig jaar net niet zijn gepromoveerd.

Het heren team gaat  het ook weer in d derde klas proberen. Eens kijken of ze nu dichter tegen de top aan kunnen komen.

Tenslotte is er een tweede mix team ingeschreven. Onder de bezielende leiding van Jan van Kempen gaan een aantal leden hun eerste echte competitie ervaring opdoen in de 5e klas. Een spannende maar leuke uitdaging. We hebben hoge verwachtingen van dit team.

 

Tenslotte hopen we binnenkort nog een jeugdteam in de opstap competitie te kunnen plaatsen. Zodra dit bekend is zullen we de betreffende jeugdspelers en hun ouders informeren.

 


Joop