Beursvloer een succes!!


Beursvloer groot succes voor Badminton vereniging Veenshuttle.


 Nadat Hans, Rina en Joop een brainstorm sessie op dinsdag achter de rug hadden met een aantal creatieve iedeen, was donderdag middag het moment van de waarheid. Tientallen bedrijven waren aanwezig om een match te maken met de vele verenigingen en stichtingen die behoefte hebben aan een grote verscheidenheid van diensten en materialen. Voor onze vereniging is dat in eerste  instantie natuurlijk shuttles, die kosten ons ieder jaar veel geld. Helaas is het ons niet gelukt dit jaar een sponsor voor een bepaald aantal shuttles te vinden. Maar we hebben wel maar liefst 4 andere matches gemaakt.

 

--

Allereerst heeft Rina met Peter Winters van Wintours een deal om onze jeugd met een aantal begeleiders naar een groot toernooi te brengen. We denken hierbij aan het Dutch Open in Almere. Hierbij kunnen we de jeugd ook inschrijven voor een badminton clinic. Prachtig. Als tegen prestatie krijgt WinTours een vermelding op onze website en in ons clubblad en Peter samen met zijn vrouw een badminton clinic, inclusief een glas jus d'orange.

--
Hans heeft een nieuw idee opgebracht, een 25 ritten kaart om te badmintonnen voor bedrijven in de Ronde Venen. Om dit te promoten zullen we een PR campagne moeten gaan voeren. Van De Venen IntoBusiness, een glossy zaken blad uitgave voor De Ronde Venen, krijgen we op een pagina promotie voor deze ritten kaart voor bedrijven. Als tegen prestatie krijgt De Venen IntoBusiness een jaar lang PR op onze website.

--

Rina heeft met Het Paradijs een match gemaakt. Zij stellen hun feestruimte, inclusief bar, beschikbaar voor een feestje, door ons zelf te organiseren. Als tegen prestatie krijgen zij 4x een advertentie op de achterzijde van ons clubblad.

--

Tenslotte heeft Joop een match gemaakt met HCM, die 250 kleuren prints ter beschikking stelt. Aangezien deze match via de telefoon werd gemaakt wordt de tegen prestatie nog afgesproken.

--

We hebben ook nog geprobeerd een prijzenkast match te maken, maar er waren geen bouw of timmer bedrijven aanwezig. Dus dit zoeken we nog.

Samenvattend mogen we spreken over een zeer geslaagde middag met leuke matches. In de komende tijd zullen we met de verschillende bedrijven contact houden om de matches ten uitvoer te brengen. De bedrijven worden in ieder geval nu al bedankt voor hun spontane aanbiedingen.

 

Joop

 

link naar beursvloer foto's  klik hier

Site Beursvloer De Ronde Venen  klik hier