Heren 1 - 2e Helft seizoen 2013-2014


2e Helft seizoen 2013-2014 Veenshuttle H1

 

De tweede helft van on ze competitie begon thuis tegen Almagest. We wisten van de uit wedstrijd dat dit niet eenvoudig zou worden. Na twee singles en drie dubbels was het 3-2 voor Almagest. Joop had zijn single echter goed onder controle, maar bij 19-14 in de tweede game ......

lees verder >>


liep hij een blessure op, waardoor hij de wedstrijd op moest geven. Helaas geen 3-3 maar 2-4. Ook de twee daarop volgende dubbels waren voor Almagest. Een 2-6 nederlaag dus.

 

Uit tegen Space Shuttle hadden we hoop op een overwinning. Er moest echter hard voor ieder punt gevochten worden. En Pieter was ook nog herstellende van zijn schouder blessure, dus speelde niet mee. Na spannende games werden de punten tenslotte gelijk verdeeld, 4-4

 

Poona uit Medemblik kwam op bezoek in de Phoenix. Wederom een sterke tegenstander. Dat bleek ook in de wedstrijden. Met heel veel energie werden 2 wedstrijden gewonnen en gingen de andere 6 wedstrijden naar Poona. Een 2-6 verlies dus.

 

Als laatste kwam SGA uit Amsterdam bij ons op bezoek. Zij waren al kampioen van onze poule. Hun sterke spel bleek ook deze avond. Tot onze teleurstelling konden we geen enkel punt binnen slepen, ondanks hevig verzet vooral in de partijen van Hans en Ruud. Gelukkig is Pieter weer vol van de partij, maar moest ook hij zijn meerdere in de tegenstander erkennen.

 

Al met al een mooie poule dit jaar waar de verschillen niet al te groot waren. Geëindigd met twee teams onder ons en drie teams boven ons, dus een goede midden motor. Maar vooral sportieve en leuke wedstrijden met gezellige teams.

 

Op naar het volgende seizoen in de 3e klasse!

 

  Joop Reurings

 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kalyn Hammaker (maandag, 23 januari 2017 04:22)


    fantastic points altogether, you just won a new reader. What may you suggest in regards to your publish that you just made a few days in the past? Any sure?