Oliebollentoernooi 2014 (verslag)


Weer zeer geslaagd oliebollen toernooi

Zaterdag 4 januari weer een heel gezellig, leuk en druk oliebollen toernooi gehad. Veel kinderen hadden met ouders en ouders met kinderen ingeschreven. Ook vriend of vriendin was van harte welkom.... => lees verder

Maar liefst 32 koppels. Anja had alles weer prima geregeld en bij binnen komst kreeg iedereen zijn speelschema uitgereikt. Er werden wedstrijden van 10 minuten gespeeld en men was zo goed mogelijk op sterkte ingedeeld. Uiteraard hadden sommige ouders wat moeite om het snelle en behendige spel van hun kinderen te volgen, maar iedereen had plezier.

Boven in cafe de Wave stonden de oliebollen klaar en die liet men zich goed smaken. Ook de publieke tribune was geregeld goed bezet.

 

Al met al weer een geslaagd toernooi en een goed begin van het nieuwe jaar. Ook werd de gelegenheid genomen om afscheid van de jeugd commissie te nemen, met enkele woorden van dank en een klein presentje voor de vele jaren van ondersteunende activiteiten.

Tevens werd de nieuwe jeugd commissie voorgesteld, met name Rina Enderman, Erik de Groot en Eric van der Burch. Zij zullen met evenveel enthousiasme de jeugd gaan ondersteunen.

 

Wil er nog jeugd of senioren kijken of ze badminton leuk vinden, dan is er iedere donderdag avond van 19.00 tot 20.30 voor de jeugd training en vanaf 20.00 tot 23.00 spelen voor senioren in sporthal de Phoenix. Kom gerust binnen lopen om vrijblijvend 3 maal mee te spelen.


Klik op de volgende link om een filmpje van het toernooi te zien

http://youtu.be/oKsSIf9SHxA 

 

Joop ReuringsReactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    veenshuttle (zondag, 05 januari 2014 23:15)

    Echt weer fantastisch Anja, klasse!