Discussieavond toekomst badminton op 27 november


Data en locaties Roadshow Badminton Nederland
 
Dit najaar zal er in elke regio een open discussieavond plaatsvinden met als thema “De toekomst van de badmintonsport in Nederland”. Dit is de Roadshow van Badminton Nederland. Inmiddels zijn de data en locaties van de Roadshow bekend. Badminton Nederland nodigt alle verenigingen en badmintonners uit om hierbij aanwezig te zijn.
 
Aan de hand van een aantal ontwikkelingen binnen de badmintonsport, binnen de sport in algemene zin en in de maatschappij, liggen er voor onze sport, de verenigingen en de bond kansen, maar ook bedreigingen. Welke zijn dat? Hoe kunnen we hier gezamenlijk en vanuit ieders eigen verantwoordelijkheid het beste mee om gaan? Wat kunnen we wel en niet beïnvloeden? Wat betekent dat en vraagt dat van sporters, verenigingen en bond?


Reactie schrijven

Commentaren: 0